Özge Yağız, Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi Dizisinde

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinde yer alacak bir oyuncu daha ortaya çıktı. Son iddialara göre dizide yer alacak yeni isim Özge Yağız olacak.

En son okuma provalarından görüntülerin paylaşıldığı Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Dizi için ara ara BluTV’nin de paylaşımlar yapmaya başladığını biliyoruz. Yapılan hazırlıklar bir yana, dizinin oyuncu kadrosu için de yavaş yavaş yeni bilgiler gelmeye başladı.

Geçen hafta dizide yer alacak iki yeni oyuncu ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi yapımında yer alacak bir başka isim daha ortaya çıktı.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nde Özge Yağız’ı Göreceğiz

Dizinin kadrosunda yer alacak olan diğer bir ismin Özge Yağız olacağı ortaya çıktı. Baba dizisinde ortaya koyduğu performans sayesinde bir anda öne çıkan ünlü oyuncu, şimdi de Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi yapımında yer alacak.

Dizide kaç bölüm yer alacağını tam olarak bilemediğimiz ünlü ismin konuk oyuncu olarak katılacağı da söyleniyor. Bu demek oluyor ki baştan sona tüm bölümlerde değil de bir bölümde yer alması söz konusu olabilir.

22-07/14/ekic-ve-gul-bir-behzat-c-hikayesi-2.jpg

Bu arada Özge Yağız’ın Baba dizinin yeni sezonunda da devam edeceği söylenmekte. Sezon sonunda ünlü ismin canlandırdığı karakter öldü mü ölmedi mi anlaşılamamıştı ama son haberlere göre ünlü isim diziye de devam edecek.

Tabii ki bu konuda kesin bilgileri de Baba’nın yeni sezonu başladığı zaman almış olacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin