Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisinden Önemli Bir İsim Daha Ayrılıyor

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden bir ayrılık haberi daha geldi. Diziye önemli karakterlerden birinin daha veda edeceği ortaya çıktı. Peki dizi nasıl değişecek?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, çok büyük umutlarla başladı ve ilk etapta dizi bir hayli ilgi çekti. Reytingleri güzel gider düşüncesiyle beklenen dizinin zaman zaman reyting sıkıntıları çektiğini ama sonrasında toparladığını gördük.

Sürekli git gel yaşayan dizide zaman zaman önemli değişiklikler de yaşandı. Fakat en büyük değişiklik yeni sezona bırakılmıştı. Zira dizinin sezon sonunda çok önemli karakterler diziye veda etti. Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdığı Oruç karakteri, Caner Topçu’nun canlandırdığı İlyas karakteri derken, dizi önemli isimlerine bir bir veda etti.

Bu vedalardan sonra merak edilen Hızır karakterinin diziye yeni sezonda devam edip etmeyeceğiydi. Daha doğrusu Ulaş Tuna Astepe’nin dizide kalıp kalmayacağı konuşuluyordu. İşte bu konuda da bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı.

Ulaş Tuna Astepe Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na Veda Ediyor

Son haberlere göre dizinin yeni sezonunda yer almayacak isimlerden birisi de Ulaş Tuna Astepe olacak. Ünlü oyuncunun “Yeni İstanbul” isimli yeni bir projede yer alacağı ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na veda edeceği ortaya çıktı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizi yeni sezonda bambaşka bir şekilde karşımıza çıkacak.

Yeni bir oyuncu kadrosunun karşımıza çıkacağı yeni sezonda, dönem değişecek. Bu kez hikayede adeta ileri sarılacak ve Kanuni Sultan Süleyman dönemi konu edinecek. Haliyle Hayrettin Paşa’nın da orta yaşlı halini göreceğiz ve açıkçası hikayede de beklediğimiz zamanlara gelinmiş olacak.

22-07/13/barbaroslar-akdenizin-kilici-3.jpg

Yeni bir oyuncu kadrosunun da olması, dizinin hayranlarının merakla beklemesine neden oluyor. Yeni kadroda hangi isimler olacak bunu yakın zamanda öğrenmeye başlarız gibi duruyor. Zira adım adım yeni sezon yaklaşıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin