Leyla İle Mecnun 4. Sezon Çekimleri Başladı mı?

Leyla İle Mecnun 4. sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı ortaya çıktı. Dizinin henüz yeni sezonu yayınlanmadı ama yakın zamanda bir sonraki sezonun çekimleri başlıyor.

Exxen platformuyla beraber yeniden sevenleriyle buluşan fenomen dizi Leyla İle Mecnun, en son 2. sezonuyla gündeme gelmişti. 2. sezon tamamlandı ve 3. sezon çekimleri de bitti. Fakat oldukça uzun bir zaman olmasına karşın yeni sezon bir türlü yayınlanmadı. Yakın zaman önce yeni sezonun tanıtım fragmanı da yayınlanmıştı ama hala yeni sezon ne zaman yayınlanacak belli değil. Biz yeni bölümleri beklerken Leyla İle Mecnun 4. sezon çekimleri için de iddialar gelmeye başladı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin devam sezonunun çekimlerinin ne zaman başlayacağı ortaya çıktı.

Leyla İle Mecnun 4. Sezon Çekimleri Başlıyor

Habere göre bakacak olursak aslında dizinin yeni sezonu için çekimler Temmuz ayında başlayacaktı. Bayramdan sonra 21 Temmuz gibi 4. sezon için çekimleri başlaması beklenirken, bu sürede bir erteleme kararı alındığı ortaya çıktı.

Alınan karara göre çekimler Ağustos ayında başlayacak. Zaten 4. sezonun çekimlerinin başlaması çok bir anlam ifade etmiyor. Zira henüz ne zaman yayınlanacağı bile bilinmeyen bir sezonun çekimleri tamamlanmış ve uzun süredir yayınlanması bekleniyor.

Exxen en son henüz yayınlanmayan sezon için tanıtım videosu da paylaştı ama hala net olarak yayın tarihi yok.

22-07/13/leyla-ile-mecnun-4-sezon.jpg

Açıkçası yazın dizinin yayınlanmasını bekliyorduk. Fakat henüz yayın tarihinin bile açıklanmamış olması, dizinin yeni sezona kalabileceğini işaret ediyor. Şu an Exxen platformunda diğer diziler için de bekletiş var. Gibi, Konuşanlar gibi önemli içeriklerin devam sezonlarının da ne zaman yayınlanacağını merakla bekliyoruz.

Henüz bu içeriklerin ne zaman yayınlanacakları konusunda da bir açıklama yapılmadı. Yaz dönemi biraz sessiz geçiyor desek yeridir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin