Tozluyaka Dizisine Bomba Bir İsim Daha Katıldı

Tozluyaka dizisine yeni bir kadın oyuncu dahil oldu. Diziye 3. bölümle beraber dahil olacak olan isim kim? Dizide nasıl bir karakteri canlandıracak?

Yaz döneminin en çok konuşulacak dizisi olacağını düşündüğümüz Tozluyaka, çok hızlı bir başlangıç yaptı. Dizi reyting listelerinde üst sıralarda başladı ve şu an için de öyle devam ediyor. Muhtemelen yaz sezonuna damga vuracak olan dizi için önemli bir gelişme de yaşanmış durumda. Öyle ki yapıma yeni bir oyuncu daha dahil olacak. Paylaşılan fragmana ve yeni bilgilere bakacak olursak dizide bundan sonra Begüm Birgören’i de göreceğiz.

Ünlü oyuncunun Tozluyaka’da nasıl bir rol üstleneceği de netlik kazanmış durumda. Dilerseniz bu detaylara da bakalım.

Tozluyaka’ya Begüm Birgören Dahil Oldu

Yeni bölüm, yani 3. bölümden sonra diziye dahil olacak olan ünlü isim, dizide Nesrin karakterini canlandıracak.

Aslında birkaç kez gündeme gelmiş olan Nesrin karakterinin hedefi ise eski kocası Önder olacak. Kurnaz bir karakter olarak karşımıza çıkacak Nesrin, kocasını takıntı haline getirecek ve Önder’i yeniden elde etmek için her şeyi yapacak.

Nesrin’in yeniden ortaya çıkması Önder’in hayatını nasıl değiştirecek bunu da 3. bölümden sonra göreceğiz.

22-07/13/tozluyaka-3.jpg

Yayınlanan fragmana göre değerlendirecek olursak bundan sonra Önder’in zorlu bir süreci var. Nesrin çok rahat duracak bir karakteri değil gibi gözüküyor. Begüm Birgören’in diziye dahil olmasına gelirsek, kesinlikle dizinin daha da hareketleneceğini söyleyebiliriz.

Şu an reyting listelerinde zaten Tozluyaka önde gidiyor. Pazartesi günleri yayınlanan dizinin bu liderliğini ne kadar sürdüreceği ise hikayenin ne kadar tutarlı devam edeceğine bağlı gibi gözüküyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin