Teşkilat Dizisinde Ayrılık Doğrulandı

Teşkilat dizisinde başrol olan bir ismin daha ayrılık haberi doğrulandı. Diziye veda eden ve yeni sezonda olmayacak olan isim kim? Vedanın nedeni ne?

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat, Mayıs ayında sezon finali yaparak 2. sezonuna da veda etmişti. Aslında dizinin sezon finalinin biraz erken olması eleştirilmiş olsa da asıl dikkat çeken Serdar karakterinin başına gelenler olmuştu. Yapımda başrol olan isimlerden biri olsa da Teşkilat dizisinden Serdar karakteri ayrılıyor mu?” soruları gündeme geldi.

Yeni sezon öncesinde durum hakkında detaylar da belli oldu. Teşkilat dizinin sosyal medya hesabı üzerinden konu hakkında bir açıklama geldi. Dizide Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul için de durum netlik kazanmış oldu.

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat Dizisinde Olmayacak

Yapılan açıklamada, Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’a net olarak teşekkür edildiği gözüküyor. Böylece ünlü ismin ve dizinin önemli karakterlerinden biri olan Serdar’ın yeni sezonda olmayacağı da kanıtlanmış oldu.

Ünlü oyuncunun yapacağı açıklama sonrasında diziden neden ayrıldığı konusunda daha fazla bilgi sahibi olacağız. Hikaye gereği mi ayrılmadı gerekti yoksa başka bir durum mu var bunu şu an için bilmek çok mümkün değil.

22-07/13/aglar-ertugrul-2.jpg

Bu kararla beraber dizinin bir yandan da yeni sezon çalışmalarının hızla devam ettiğini de belirtelim. Serdar karakterinin de olmaması, dizinin yeni sezonda hikaye değişiklikleriyle de gündeme gelebileceğini gösteriyor.

Yeni sezonun Eylül ayında ekranlarda olması bekleniyor. Bu sürece kadar yapımda yer alacak yeni oyuncular ortaya çıkmaya başlayacaktır. Dediğimiz gibi hikayede bir değişim olur mu olmaz mı bu net değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin