Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim Yeni Sezonu Başlıyor!

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yeni sezonu için başlangıç tarihi ortaya çıktı. Yeni sezonla beraber yarışmada ödüllerin de değiştiğini göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
13 Temmuz 2022 - 00:19
Gündem

Yaz döneminin gelmesiyle beraber birçok dizi sezon finaline girdi. Diziler sezon finaline girdiği gibi programlar da sezon finaline girdi. Bunlardan birisi de Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yapımı olmuştu.

Gündüz kuşağının sevilen işlerinden biri olan program, kısa süreliğine tatile girmiş olsa da görünen o ki tatil uzatılmayacak ve yeni sezon çok kısa bir süre sonra başlayacak. Zira programın yeni sezonu için tanıtım çoktan yayınlandı.

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim, 25 Temmuz’da Başlıyor

Yarışmacıların önce evlerinin temizliğini gösterdiği sonrasında da mutfaktaki hünerlerini sergilediği programın yeni sezonu 25 Temmuz itibariyle başlayacak. Yani aslında bakarsanız bayramdan sonra program başlamış olacak.

Yeni sezon için yeni yayın dönemi beklenmeyecek. Yine gündüz kuşağında karşımıza çıkacak yapım, hafta içi her gün yayınlanmaya devam edecek. Her gün 13:00’da ekranlara gelecek programın yeni sezonu için bazı değişiklikler yapılacağını da ekleyelim.

Yeni sezonla beraber Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim ödülleri değişecek. Artık birinci olan yarışmacı 20.000 TL ödül alacak. İkinci olan yarışmacı ise yarım altın alacak. Üçüncü olan yarışmacı ise çeyrek altın ile ödüllendirilecek. Yarışmada 4. ve 5. olan yarışmacılar da ödüller alacak.

Böylece yarışmacıların hepsinin ödül alması sağlanmış olacak. Yine eğlenceli yapısıyla öne çıkacak programın özellikle yaz dönemi gündüz kuşağında yüksek reytingler almasını bekliyoruz.

Yeni ödül sisteminin nasıl karşılanacağı ve yarışmayı nasıl etkileyeceğini de zamanla göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin