Yasak Elma’nın Yıldız Karakteri için Özel Film Geliyor

Yasak Elma'nın Yıldız karakteri için yeni bir film hazırlığı yapıldığı ortaya çıktı. Yıldız karakterine özel olarak hazırlanan film ne zaman ve nerede yayınlanacak?

Tam 5 sezondur devam eden Yasak Elma dizisi, geçtiğimiz ay itibariyle bir kez daha sezon finali yaptı. Dizinin devam edeceği de biliniyor. Yeni sezonda dizi için 6.sezon başlamış olacak. Bir yandan diziye katılacak olan yeni isimleri beklerken bir yandan da dizide yer alan karakterler için hazırlanan özel projeler gündeme gelmeye başladı. En son Yıldız karakteri için özel bir film yapılacağı ortaya çıktı.

Dizinin ana karakterlerinden biri olan ve yeni sezonda da devam etmesinde kesin gözüyle bakılan Eda Ece’nin yeni film projesi de böylece ortaya çıkmış oldu.

Yıldız’ın Filmi Disney+ için Geliyor

Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizide popüler olan karakter Yıldız’a özel olarak hazırlanacak film, Disney+ platformunda yayınlanacak.

Henüz filmde hangi isimlerin yer alacağı gibi önemli konular konusunda herhangi bir açıklama yok. Şimdilik sadece Eda Ece’nin yer alacağı ortaya çıkmış desek yeridir.

Filmin ne zaman çekileceği konusuna gelince, bu konuda da bekleyenleri üzen bir gelişme var. İddialara göre projenin çekimlerinin başlaması için Yasak Elma dizisinin bitmesi beklenecek.

22-07/13/yasak-elma-yildiz-2.jpg

Başta söylediğimiz gibi dizinin 6.sezonu ekrana gelecek. Yeni sezon boyunca da dizinin devam ettiğini göreceğiz. Şimdilik bir 7. sezon beklentisi yok ki aslında Yasak Elma’nın 5. sezonda bitmesi bekleniyordu. 6. sezon biraz sürpriz oldu.

Bu noktada 6. sezon final sezonu olarak bekleniyor ama yine bir sürpriz yaşanabilir. O bilgileri yeni sezon başladığı zaman alacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin