Mükemmel Eşleşme Konusu ve Oyuncuları

Mükemmel Eşleşme dizisinin konusu ve oyuncuları belli oldu. Dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. Peki komedi türünde bir yapım olarak gelecek dizi ne zaman yayınlanacak?

TRT 1’in yaz dizilerine dahil olacak yeni yapım Mükemmel Eşleşme için detaylar belli oldu. Kısa süre önce dizinin ilk bölümü için de fragman paylaşılmıştı. Böylece yayın tarihi konusunda da bilgiler almıştık. Dizinin ilk bölüm fragmanıyla beraber konusu ve oyuncuları da netlik kazandı.

Tam bir komedi dizisi olarak karşımıza çıkacak yapımda oyuncular kimler ve nasıl bir konu var daha detaylı bakalım.

Mükemmel Eşleşme Konusu Ne?

Dizinin konusundan başlayalım. Bir aile komedisi olarak karşımıza çıkacak yapımda, ailelerinin zoruyla tanışan iki genci göreceğiz. İlk etapta annelerinin zorlamasıyla tanışıyor olsa da gençler kısa süre içerisinde mutlu bir ailenin adımlarını atacak.

Birol Güven imzasını taşıyacak olan dizide, eğlenceli bir komedi hikayesini göreceğimizi söyleyebiliriz. Konu ile oyuncuları da bütünleştirdiğimiz zaman, beklentilerimiz yükseliyor. O zaman oyunculardan da söz edelim.

22-07/12/mukemmel-eslesme.jpg

Mükemmel Eşleşme Oyuncuları Kimler?

Dizinin oyuncu kadrosu epey bir geniş. Kadroda yer alan isimleri hemen aşağı ekleyelim.

  • Asuman Dabak
  • Volkan Severcan
  • Ayhan Taş
  • Ahmet Kayakesen
  • Ayşegül Günay
  • Cem Zeynel Kılıç
  • Eylül Öztürk
  • Ayşen Sezeral
  • Gizem Sevim

Mükemmel Eşleşme Ne Zaman Yayınlanacak?

Yaklaşık 4 gün kadar öncesinde yayınlanan fragmana bakacak olursak yeni dizinin başlangıç tarihi 16 Temmuz olacak.

İlk bölümün 16 Temmuz tarihinde yayınlanacak olması, dizinin gün olarak Cumartesi gününü seçtiğini gösteriyor.

Yaz döneminde olması, gün olarak Cumartesi’nin seçilmesi gibi konular direkt olarak reytinglere etki edecek olan konular. Bayramdan sonra dizinin ilk bölümü yayınlanır yayınlanmaz, reytinglerinin nasıl olduğunu da ayrıca değerlendirme fırsatını bulmuş olacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin