Hep Yek 4 Bela Okuma Altan Netflix Tarihi Belli Oldu

Hep Yek 4 Bela Okuma Altan Netflix platformuna geliyor. Filmin Netflix platformunda ne zaman yayınlanacağı da netlik kazandı. İşte film için tarih.

Sevilen yerli komedi film serisi Hep Yek, en son 4. filmiyle sinema severlerin karşısına çıkmıştı. Kısa süre önce vizyonda yer alan Hep Yek 4 Bela Okuma Altan’ın dijital platformlarda ne zaman yayınlanacağı ise merakla bekleniyordu.

Filmin Netflix üzerinden yayınlanacağını düşünüyorduk ve daha önce bunun haberini de yapmıştık. Şimdi ise Hep Yek 4 Bela Okuma Altan Netflix yayın tarihi ortaya çıktı. Bir ön duyuru yapılmadan listeye eklenen film sürpriz oldu desek yeridir. Çünkü beklediğimizden erken yayınlanacak.

Hep Yek 4 Bela Okuma Altan, Cuma Günü Netflix’te

Netflix’in yeni içerikler bölümünü kontrol ettiğimiz zaman Hep Yek 4 Bela Okuma Altan filminin bu hafta yayınlanacağını görüyoruz. Yayınlanan afişe göre bakacak olursak film Cuma günü yayınlanacak.

Uçuk kaçık komedi kategorisinde yer alacak olan filmde önemli bir değişiklik olduğunu da hatırlatalım. İlk 3 filmden farklı olarak bu kez yapımda Önder Açıkbaş karşımıza çıkacak.

İnan Ulaş Torun yine başrolde ama bu kez ona eşlik eden isim Önder Açıkbaş. Onun dışında filmin kadrosunda Yıldırım Memişoğlu, Şafak Sezer, Duygu Bakar, Orhan Aydın ve Serdal Genç gibi isimler de yer alıyor.

Cuma günü Netflix üzerinden yayınlanacak olan filmin platformda nasıl ilgi göreceğini merak ediyoruz. Açıkçası film vizyona çıktığı dönemde oyuncu değişikliği nedeniyle bazı eleştiriler almıştı. Netflix izleyicileri nasıl tepki verecek göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin