Ogeday Girişken Ekranlara Dönüş Yapıyor

Ogeday Girişken'in ekranlara geri döneceği dizi projesi ortaya çıktı. Ünlü isim yeni sezonda hangi diziyle ekranlarda olacak? İşte dizi için son haberler.

Survivor yarışmasıyla tanıdığımız ve sonrasında birçok oyunculuk projesine imza atan Ogeday Girişken, en son Survivor All Star yarışmasında yer almıştı. Yarışmaya erken veda etmesiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü ismin, yarışmanın sonrasında ekranlara döneceği de ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre yakın zamanda başlayacak olan “O Kız” dizisinde Ogeday Girişken de olacak. Ünlü ismin dizide nasıl bir rol üstleneceği de ortaya çıkmış durumda.

Ogeday Girişken, “O Kız” Dizisinde Yer Alacak

İddiaya göre ünlü isim dizide başrolde yer alacak. Dizinin sosyal medya fenomeni rolünde olacak Ozan karakterine hayat verecek. Etkin bir karakteri canlandıracağı söylenen ünlü ismin, nasıl bir performans göstereceğini de dizi yayınlanınca göreceğiz.

Öyle ki dizi için gelen bilgiler de heyecanlı bekleyişi arttırdı. Beklentilerin yükselmesine neden olan iddialar var. Daha geçen gün yapımda ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın da yer alacağı bilgisi ortaya çıkmıştı.

Yine başrollerden biri olacak Erkan Petekkaya’nın dışında dizide Dilin Döğer’in de yer aldığını göreceğiz. Dilin Döğer’in de Zeynep karakterine hayat vermesi beklenmekte. Zeynep karakteri de Ozan karakteriyle beraber dizinin odak noktasında olacak.

22-07/10/ogeday.jpg

Çok büyük ihtimalle yeni sezonla beraber başlaması beklenen dizinin yapımcılığını Focus Film’in üstleneceğini de hatırlatalım. Kanal D ekranlarında karşımıza çıkmasını beklediğimiz dizinin yayın tarihi ve çekimlerinin başlayacağı tarih konusunda ek açıklamaları beklemek gerekecek.

Belki yaz bitmeden dizinin çekimleri başlar ve biz de bir fragman görebiliriz. Bekleyip görmek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin