“Benden Ne Olur?” Disney+'ta! Ne Zaman Yayınlanacak?

“Benden Ne Olur?” Disney+'ta yayınlanacak. Romantik komedi türünde yerli yapım ne zaman Disney+ platformunda olacak? "Benden Ne Olur?" filminin konusu ne?

Disney+, yavaş yavaş vites yükseltmeye başlıyor. 14 Haziran tarihinde yayın hayatına başlamış olan platform, ilk etapta yerli içerikler konusunda çok zengin değildi. Yeni proje olarak sadece Kaçış dizisini görmüştük. Fakat görünen o ki çok kısa süre içerisinde bu durum değişecek. Yeni yerli yapımların sayısı artacak. En son “Benden Ne Olur?” filmi için duyuru geldi.

Ocak ayında vizyonda yerini almış olan film, vizyon dışında ilk defa Disney+ platformunda yayınlanacak. Filmin ne zaman yayınlanacağı da açıklandı.

Benden Ne Olur? Ne Zaman Yayınlanacak?

Yapılan paylaşıma bakacak olursak, romantik komedi türündeki film 29 Temmuz tarihinde yayınlanmış olacak.

Temmuz ayı bitmeden başka bir yerli yapım görecek miyiz bilemiyoruz ama “Benden Ne Olur?” filminin Disney+ platformunda yer alacağı kesinlik kazanmış oldu. Dilerseniz merak edenler için filmi de yeniden bir hatırlayalım.

22-07/09/benden-ne-olur.jpg

Benden Ne Olur? Konusu ve Oyuncuları

Film, sürekli fikri değişen ve kendini arayış içerisinde olan Sertab Bal karakterinin başından geçen olayları konu ediniyor. Bir türlü düzenli bir hayat kurmayı başaramayan Sertab Bal, en sonunda ablası Harika’nın evinde yaşadığı olayla beraber beklemediği bir hayatın içerisine giriyor.

Kazayla ablasının evini yakması sonrasında evsiz de kalan Sertab Bal, bu olaydan sonra artık hayatını düzene sokmak ve bir yerlere gelebilmek için kolları sıvıyor. Tam da böyle bir karar vermişken karşısına çıkan bir adam, Sertab’ın hayatının bir kez değişmesine neden olacak.

Keyifli bir romantik komedi yapımı olan “Benden Ne Olur?” filminde oyuncu kadrosu da bir hayli zengin. Hazal Kaya, Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci ve Enis Arıkan gibi ünlü isimleri de filmde izleme fırsatı bulacağız.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin