Kulüp 2. sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Kulüp 2. sezon ne zaman yayınlanacak belli oldu mu? Dizinin çekimleri başladı mı? İşte dizi için gelen resmi paylaşımdan ve yeni sezondan detaylar.

Kulüp 2. sezon ne zaman yayınlanacak sorulmaya başlandı. Zira dizinin ilk sezonu yayınlanalı bir hayli zaman oldu. Sezon sonunda da gördüğümüz kesin olarak yeni sezonun geleceğiydi. Öyle de oldu ve resmi paylaşımlar yapılmaya başlandı.

Şimdi sorulan soru başta dediğimiz gibi yeni sezonun ne zaman geleceği sorusu. Bu konuda kesin bir tarih olmasa bile yeni sezon için önemli gelişmeler var. Hadi gelin hep beraber bu gelişmelere bakalım.

Kulüp 2. sezon Ne Zaman Geliyor?

Dizinin yeni sezonu için ilk paylaşım dün yapıldı. Netflix Türkiye sosyal medya hesabı üzerinden dizi için bir görsel paylaştı. Görselin hemen arkasından da yeni sezonun çok yakında geleceği ifade edildi.

Böylece Netflix herhangi bir tarih vermese de yeni sezonun çok yakında gündeme geleceğini net olarak göstermiş oldu.

Bir yandan Netflix’in bu paylaşımı konuşulurken bir yandan da çekimlerin başladığı açıklandı. Hatta yeni sezon çekimlerinin başlamasının ardından dizide rol alan ünlü isimlerden de paylaşımlar gelmeye başladı.

Yeni sezon çekimlerinden gelen görselleri de ekleyeceğiz. Kesin bir tarih veremesek bile bu gelişmelere bakara söyleyebiliriz ki Kulüp 2. sezon çok yakında yayınlanmış olacak.

22-07/09/kulup-2-sezon-ne-zaman-yayinlanacak.jpg

22-07/09/kulup-2-sezon-ne-zaman-yayinlanacak-3.jpg

İkinci sezonun da yine 8 bölüm olması ve iki parça halinde yayınlanması bekleniyor. İlk parçada 4 bölüm ve ikinci parçada da yine 4 bölüm şeklinde yayınlanmasını bekliyoruz.

Yeni sezonda diziye dahil olacak ünlü isimlerin ise Serra Arıtürk ve Halil Babür olduğu söyleniyor. Bu isimlere ek olarak bir de çocuk oyuncu diziye dahil olacak. Diziye dahil olacak minik oyuncu Ada Erma olacak.

Çok yakında yeni sezon için daha fazla bilginin gelmesini de beklediğimizi belirtelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin