Kulüp 2. sezon için Resmi Paylaşım Geldi! Yeni Karakter Ortaya Çıktı

Kulüp 2. sezon için beklenen paylaşım geldi. Netflix Türkiye tarafından yapılan paylaşımda dizinin yeni sezonunun çok yakında geleceği duyuruluyor.

Netflix’in en çok konuşulan yerli yapımları arasında yer almış olan Kulüp dizisi, iki parça halinde yayınlanmıştı. Her ne kadar iki parça halinde yayınlanmış olsa da dizinin final yapmadığını gördük. Devam sezonlarının da geleceği ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz gün de bu konuda bir gelişme yaşandı ve dizinin çekimlerinin başladığı açıklandı. Şimdi ise Kulüp 2. sezon için resmi bir paylaşım geldi.

Netflix Türkiye tarafından yapılan paylaşım, çok kısa bir süre sonra yapımın yeni sezonunun geleceğini gösteriyor. Paylaşımda dikkat çeken bir de detay olduğunu söylemek lazım.

Kulüp 2. sezon için Yeni Çocuk Oyuncu

Netflix Türkiye tarafından yapılan paylaşımda Raşel, Rana ve Matilda karakterlerinin tek bir karede yer aldığını görüyoruz. 3 karakteri tek bir karede paylaşan Netflix, böylece yeni çocuk oyuncu için de duyurusunu yapmış oldu.

Diziye dahil olan çocuk oyuncu Ada Erma oldu. Minik oyuncunun dizide hayat vereceği karakterin adı ise paylaşımdan da anladığımız üzere Rana olacak. Artık karakterin tam olarak rolü ne olacak onu Kulüp 2. sezon yayınlandığı zaman göreceğiz.

Bu paylaşımla beraber dizinin ikinci sezonu için geri sayımın başladığını bir kez daha görmüş olduk. Ama şu da var ki hala yeni sezon için tarih verilmedi. Paylaşımda da çok yakında ifadesinin kullanıldığı gözüküyor. Ama iş tarih vermeye gelince, yeni bir tarih verilmiş değil.

Muhtemelen yeni sezon içerisinde Kulüp 2. sezon için sürpriz gelebilir. Devam sezonunun ne zaman yayınlanacağı konusunda bir açıklama geldiği zaman yeniden değerlendirme yaparız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin