Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi için Yeni Görseller Geldi

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi için yeni görseller paylaşıldı. BluTV tarafından paylaşılan görsellerde dikkat çeken detaylar var. Diziye yeni katılacak isim kim?

Çok yakında yeniden yayınlanacak olan Behzat Ç., yeni sezonunda Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adıyla karşımıza çıkacak. Daha önce resmi paylaşımlarda da yer alan dizinin, aynı kadroyu koruyacağı ama yapımda yeni isimler de olacağı söylenmişti. Haliyle merakla beklenen dizi için detaylar da gelmeye devam ediyor. En son BluTV dizi için yeni görseller yayınladı.

Paylaşılan görseller yeni dizinin okuma provasına ait olan görseller. Görsellerde ekibin yeniden bir araya geldiğini görüyoruz. Üstelik bir de sürpriz var.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi Dizisine Yeni Oyuncu

Paylaşılan fotoğraflarda tabii ki ilk dikkat çeken isim Erdal Beşikçioğlu oldu. Ünlü ismin şimdiden Behzat Ç. tarzına büründüğünü de görüyoruz. Yeni görsellerden sonra ortaya çıkan önemli bir gerçek daha var.

Diziye son dönemlerde sık sık görmeye başladığımız Evliya Aykan da dahil olmuş durumda. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda yer alan ve tiplemeleriyle bir hayli sevilen genç oyuncunun da dizide yer alacağını öğrenmiş olduk.

22-07/09/ekic-ve-gul-bir-behzat-c-hikayesi.jpg

Daha çok komedi yönüyle tanıdığımız ve dediğimiz gibi ÇGH 2 kadrosundaki tiplemeleriyle bildiğimiz Evliya’nın dizide nasıl bir rolü üstleneceği ise belli değil.

22-07/09/ekic-ve-gul-bir-behzat-c-hikayesi-3.jpg

22-07/09/ekic-ve-gul-bir-behzat-c-hikayesi-4.jpg

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi için yeni fragmanlar paylaşıldığı zaman, bu konuda da detaylar öğrenilecektir.

Dizide merak edilen karakterlerden biri olan Harun karakteri için Fatih Artman’nın olup olmayacağı konusu da soru işareti. Dizinin hayranlarının ünlü ismi dizide görmeyi beklediğini biliyoruz. Ama bu konuda bir açıklama ya da görsel gelmiş değil.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin