Erkan Petekkaya’nın Yeni Dizisi Ortaya Çıktı

Erkan Petekkaya'nın yer alacağı yeni dizi projesi için isim ortaya çıktı. Son iddialara göre dizinin konusu ne olacak? Yeni dizi ne zaman gelecek?

Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakteriyle harika bir performans sergileyen Erkan Petekkaya, ne zaman yeni bir dizide rol alacak beklentisi oluşmuştu. Öyle ki dizi final yapınca, ünlü isim bir kez daha ekranlardan uzak kalmış oldu. İddialara bakacak olursak bekleme süresi de çok uzun olmayacak.

Zira ünlü ismin yeni sezonda iddialı bir dizide başrol olarak döneceği ortaya çıktı. Dizi için ufak tefek bilgiler de var.

Erkan Petekkaya’nın Yeni Dizisi O Kız Olacak

Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü isim “O Kız” isimli yeni dizide yer alacak. Aslında bu dizi için daha önce de birçok iddia gündeme gelmişti. Fakat dizinin adı çok farklıydı.

İlk iddialarda dizinin adının “Hayallerim, Babam ve Ben” olduğu söyleniyordu. İsim uzun mu geldi bilemiyoruz ama yeni bilgiye göre isim değişti ve yukarıda da söylediğimiz gibi dizinin adı “O Kız” oldu.

Focus Film tarafından hazırlanacağı belirtilen dizinin yayınlanacağı kanalın ise Kanal D olacağı bilgisi var. Fakat şunu da belirtelim ki henüz dizi için resmi açıklamalar gelmedi. Bu nedenle bilgilerin sınırlı olduğunu da görüyoruz. Şimdilik bu saydıklarımız iddialardan ibaret olan bilgiler.

22-07/08/erkan-petekkaya.jpg

Devam ettiğimizde dizinin konusu noktasında da sınırlı da olsa bilgi var. Buna göre dizi, bir sosyal medya fenomeninin hikayesini ele alacak. Dizide Erkan Petekkaya başrolde olacağı ve Kadir karakterini canlandıracağı da söyleniyor.

Yeni sezon için beklediğimiz dizinin yayın tarihi konusunda da yeni bilgiler geldiği zaman yine paylaşacağız. Dediğimiz gibi şu an dizi hakkında bilgiler sınırlı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin