Gülse Birsel’in Yeni Projesi Yılbaşı Filminin Detayları Ortaya Çıktı

Gülse Birsel'in yeni projesi Yılbaşı filmi için detaylar ortaya çıkmaya başladı. Disney Plus platformunda yayınlanacak filmde hangi oyuncular yer alacak?

Dizi ve film senaryosu alanında kendisini kanıtlamış kaç tane isim var diye bir liste yapsanız, Gülse Birsel bu listede ilk sırada olur. Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Aile Arasında gibi harika yapımların senaryolarını kaleme alan ünlü isim şimdi de Disney Plus için yeni bir proje hazırlıyor. Adının Yılbaşı olduğu ortaya çıkan yeni film için ortaya çıkan bilgiler ise yine çok iddialı bir yapımın geleceğini gösteriyor.

Gülse Birsel’in Yılbaşı Filminde Hangi Oyuncular Olacak?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre film, komedi türünde bir yapım olacak. Zaten Gülse Birsel’i komedi yapımlarıyla tanıyoruz.

BKM imzalı olarak hayata geçirilecek projenin oyuncu kadrosunda çok iddialı isimlerin yer aldığını göreceğiz.

Cengiz Bozkurt, Ayta Sözeri, Boran Kuzum, Serkan Keskin, Ezgi Mola, İrem Sak, Alican Yücesoy, Büşra Pekin, Fatih Artman ve Gülse Birsel’in yer alacağı film adeta şampiyonlar ligi gibi olacak desek yeridir.

Özellikle komedi yapımlarıyla öne çıkan birbirinden ünlü birçok oyuncu filmdeki yerini almış olacak.

22-07/06/gulse-birsel.jpg

Filmin Konusu Ne Olacak?

Filmin konusu noktasında çok fazla bir bilgi olmadığını belirtmek lazım. Yine de Birsen Altuntaş’ın da paylaştıklarına göre ana konu şekillenmiş durumda. Öğrendiklerimize göre film, adı gibi yılbaşında geçecek.

Pandemi etkisinde geçen bir yılbaşı gecesinde bir sitede yaşanan komik olayları izleyeceğiz. Ama dediğimiz gibi konunun ince detaylarını bilemiyoruz. Bunun için biraz daha detaylı bilgiler açıklanması gerekecek.

Gülse Birsel tarafından da yapılacak olan açıklamaları merakla beklediğimizi de belirtelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin