Gelsin Hayat Bildiği Gibi Yayın Tarihi Belli Oldu

Gelsin Hayat Bildiği Gibi yayın tarihi ortaya çıktı. Dizinin biraz geç olsa da yaz döneminde başladığını göreceğiz. İşte yayın tarihi ve yeni detaylar.

Yaz sezonunun en çok beklenen dizileri arasında kesinlikle listede yer aldığını söyleyebileceğimiz Gelsin Hayat Bildiği Gibi için beklenen haber geldi. Bir süredir tanıtımları dönen dizinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı ortaya çıktı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi yayın tarihi gösteriyor ki dizi yazın başlasa da yeni sezonda da devam edecek gibi.

Tabii ki bu durum biraz reytinglere de bağlı orası ayrı. Biz hemen yayın tarihi ve diğer detaylara geçelim.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Yayın Tarihi Ne Zaman?

Dizinin oyuncularından biri olan Nilsu Berfin Aktaş’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma göre dizi 21 Temmuz tarihinde yayınlanacak.

Yukarıda da söylediğimiz gibi yayın tarihi biraz sürpriz oldu zira hemen hemen tüm yaz dizileri Haziran ayı bitmeden başladı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin bu kadar geç kalması ve Temmuz sonunda yayınlanması, dizinin sezon başladığı zamanda devam etmesinin net olarak planlandığını gösteriyor.

Tabii ki bir kez daha belirtelim ki bunu reytingler belirleyecek. Reytingler istenen seviyede gelirse, Show TV uzun soluklu yeni dizisine kavuşacak diyebiliriz.

Şu ana kadar gelen bilgileri ve oyuncu kadrosunu düşünecek olursak, reytingler konusunda da beklentimizin yüksek olduğunun da altını çizelim.

Öyle ki dizide biraz daha özgün bir konu karşımıza çıkacak. Geçmişi karanlık bir coğrafya öğretmeninin ve onun ilgilenmek zorunda kaldığı, sorunlu öğrencilerin hikayesini izleyeceğiz.

Güzel bir gençlik dizisi olarak da adlandırabileceğimiz yapımın ilk bölümünü bekliyoruz. Bakalım ne tepkiler gelecek. Daha önce oyuncu kadrosunu ve konu detaylarını da paylaşmıştık. O içeriğimizi de hemen yukarı link olarak ekledik.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin