Demet Akbağ ile Güldürme Beni Reytingleri Nasıl?

Demet Akbağ ile Güldürme Beni reytingleri belli oldu. Dün ilk bölümü yayınlanan programın reyting listelerinde aldığı sonuçlar neler? Program kaçıncı oldu?

Show TV’nin, ünlüleri konuk eden yeni programı dün itibariyle başladı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ilk bölümün hemen sonrasında merak edilen programın reytinglerinin nasıl geldiği oldu. Demet Akbağ ile Güldürme Beni reytinglerine bakacak olursak yeni program, tam istediği gibi başlayamadı.

Genel değerlendirmeye göre gidecek olursak, şimdilik yaz dizileri biraz daha önde duruyor. Dilerseniz sözü uzatmadan programın reytinglerinin durumuna bakalım.

Demet Akbağ ile Güldürme Beni Reytingleri

Yine dizilerde yaptığımız gibi yapacağız ve ayrı ayrı listelerdeki duruma bakacağız. İlk bakacağımız liste total listesi olacak. Sonrasında AB ve sonrasında da ABC listesini değerlendireceğiz.

Total Listesinde Demet Akbağ ile Güldürme Beni Reytingleri

Genel sıralamaya baktığımız zaman birinci sırada yeni yaz dizisi Tozluyaka’nın yer aldığını görüyoruz. Diziyi hemen arkasından takip eden yapım ise Masterchef olmuş. Demet Akbağ ile Güldürme Beni burada ilk 10 içerisine girmeyi başaramamış. Yapımın 12.sırada yer aldığı gözüküyor.

AB Listesinde Durum Ne?

AB listesine geçtiğimiz zaman da yine yeni dizi Tozluyaka birinciliği elinde bulunduruyor. Bu kez Demet Akbağ ile Güldürme Beni programının biraz daha geri planda kaldığı gözüküyor. Sıralamada program 19. sırada yer almış.

ABC Listesinde Durum Ne?

Her zaman olduğu gibi son listemiz ABC listesi olacak. Bu listede zirvede değişiklik olduğunu görüyoruz. Tozluyaka ikinci sıraya düşmüş. Birinci sırayı ise Masterchef almış.

Demet Akbağ ile Güldürme Beni ise listede yine ilk 10 içerisine girememiş. 13. sırada yer alarak ilk 10 sıranın dışına çıkmış.

Demet Akbağ ile Güldürme Beni reytingleri için durum bu. Programın reytingleri sonradan yükselmeye başlar mı ya da devam eden bölümlerde neler olur göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin