Erşan Kuneri 2. Sezon Kesinleşti! İşte Yapılan Paylaşım

Erşan Kuneri 2.sezon için resmi paylaşım geldi. Netflix Türkiye dizinin devam edeceğini de açıklamış oldu. Peki dizinin devamının ne zaman yayınlanacağı belli mi?

Erşan Kuneri dizisi, Netflix’in en sevilen yapımları arasındaki yerini aldı. Dizi hem çok sevildi hem de çok eleştiri aldı ama sonuç olarak izlenme oranları da epey bir yüksek geldi. Haliyle Erşan Kuneri devam sezonu gelecek mi merak ediyorduk. Aslında dizinin 2. sezonu hakkında bir paylaşım yapmıştık ama o dönem hiçbir şey belli değildi.

Şimdi ise dizinin devam sezonu için resmi onay geldi. Üstelik sadece Erşan Kuneri 2. sezonla da kalınmayacak. Ünlü ismin platforma çok daha fazla iş sunduğunu göreceğiz.

Erşan Kuneri 2. Sezon Çok Yakında Gelebilir

Yeni sezonun geleceğinin haberini veren Netflix Türkiye oldu. Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım sonrasında projenin 2. sezonunun çok yakında geleceği açıklandı.

Artık yayın tarihi konusunda ne zaman açıklama yapılır bilemiyoruz ama çok kısa bir süre sonra yeni sezonla tanışacağımızı düşünüyoruz. Zaten dediğimiz gibi dizi, platformun en çok izlenen yapımlarından biri oldu. Devam etmesi beklenen bir durumdu.

Asıl sürpriz ise diğer projeler oldu. Öyle ki Cem Yılmaz’ın Netflix platformu için hazırlayacağı tek yeni yapım Erşan Kuneri 2.sezon olmayacak. Yapılan anlaşmaya göre ünlü komedyen platforma 2 dizi, 2 film ve 2 stand-up projesi hazırlayacak.

Bunlar için de net tarih verilmedi ama Netflix Türkiye’de Cem Yılmaz şöleni yaşanacak onu anlamış olduk. Yeni gelecek olan projeler için detaylar belli oldukça onları da paylaşmaya devam edeceğiz. Şimdilik beklediğimiz Erşan Kuneri’nin yeni sezonu için tarih açıklamasının yapılması.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin