Ah Nerede Reytingleri Nasıl? Nasıl Başladı?

Ah Nerede reytingleri belli oldu. İlk bölümü Cuma günü ekranlara gelen dizinin 3 ayrı reyting listesinde aldığı sonuçlara ve nasıl başladığına bakalım.

Tam anlamıyla yaz dizilerinin dönemi başladı. Yaz dizileri artık peşi sıra gelir oldu. Merakla beklenen yaz dizilerinden birisi de Ah Nerede yapımıydı. Yeşilçam’ın sevilen yapımlarından biri olan Ah Nerede filminin hikayesini dizi haline getiren yapımın, ilk bölümü de ekranlara geldi. Cuma günü ekranlara gelen dizinin nasıl reytingler aldığı da merak ediliyordu.

Bu konuda da listeler açıklandı. Dizinin reyting listelerinde neler yaptığına daha detaylı olarak bakalım.

Ah Nerede Reytingleri Nasıl?

Reyting listelerini paylaşırken her zaman yaptığımız gibi 3 ayrı listedeki konumu ayrı ayrı ele alacağız. Geleneği bozmayalım ve yine 3 ayrı listede bir değerlendirme yapalım.

22-07/03/ah-nerede-reytingleri-2.jpg

AB Listesinde Durum Ne?

AB listesinde Ah Nerede reytingleri tam istenen seviyeye elde edememiş gibi gözüküyor. Bakıldığında dizinin ilk 10 içerisinde olduğunu görüyoruz ama sınırdan bir giriş var.

Öyle ki dizi 10. sırada yer almış durumda. Başta söylediğimiz gibi tam sınırda bir konumu var.

Total Listesinde Durum Ne?

Total listesinde durum nispeten daha iyi diyebiliriz. İlk 5 içerisinde değil ama dizinin 6. sırada yer aldığını görüyoruz. Burada özellikle Kasaba Doktoru dizisinin yapımın önüne geçtiğini görüyoruz.

ABC Listesinde Durum Ne?

Son listemize baktığımız zaman yine ilk 10 içerisinde yer aldığını görüyoruz. Fakat yapımın yine sınırda olduğunu da belirtmek lazım. Öyle ki bu listede de yapım 9.sırada yer almış durumda.

Ah Nerede reytingleri bu şekilde. Dizi ilk bölümüyle sınırda reytingler almış gibi gözüküyor. Tabii ki konuşmak için çok erken. Bakalım ilerleyen bölümlerde dizinin reytinglerinde nasıl değişiklikler olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin