Gönül Dağı Kurban 2 Fragmanı Yayınlandı! Konusu Ne Olacak?

Gönül Dağı Kurban 2 fragmanı yayınlandı. Filmde nasıl bir hikayenin işleneceği de böylece ortaya çıkmış oldu. Peki dizinin hikayesinden devam mı edilecek?

Gönül Dağı Kurban 2 fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz gün afişi yayınlanan ve bu bayramda da ekranlara geleceğini öğrendiğimiz filmin, hikaye içerisinde ne zamanı konu alacağı konusunda ise bir bilgimiz yoktu.

Tam olarak hangi zamanda geçecek, sezon finalinden sonraki hikaye mi ele alınacak derken beklenen fragman yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla beraber de merak ettiğimiz tüm bu soruların cevaplarını da almış olduk.

Gönül Dağı Kurban 2 Fragmanı ve Filmin Konusu

Yayınlanan fragman gösteriyor ki sezon finalinden sonrası konu alınmayacak. Film bir nevi ara hikaye olacak. Taner’in ve amcaoğullarının icada ilk başladıkları zaman, icat için finans aradıkları bir hikaye göreceğiz.

Tabii ki filmin konusu Kurban Bayramı. Bu nedenle para bulmak için de kahramanlarımız kurban işine girecekler. Genele baktığımız zaman dizideki çekirdek kadronun da aynen filmde devam ettiğini göreceğiz.

Fakat Dilek karakteri yok. Zaten dediğimiz gibi hikaye Dilek karakterinin geri dönüşünden öncesine dayanıyor olarak gösterildi.

Fragmanda gördüğümüz para arayışı içerisinde yine amcaoğulları eğlenceli koşturmacalarla ekrana gelecek.

Kurban satışlarından ne kadar kazanırlar ya da görmediğimiz ama ana hikayeyi etkileyen gelişmeleri de görür müyüz bilemiyoruz.

Tek bildiğimiz eğlenceli bir Gönül Dağı yapımı daha geliyor. 9 Temmuz Cumartesi günü yayınlanacak olan filmin yine kendi saatinde ekrana geleceğini de belirtelim.

Bayramın ilk günü ne kadar ilgi çekecek onu da göreceğiz. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağını ise şu an için bilemiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin