Korku-Komedi Animasyon Dizisi Dead End Paranormal Park'ı Tanıyalım!

Barney, sihirli konuşan köpeği Pugsley, Norma ve bin yaşındaki alaycı iblis Courtney ile tanışın! Animasyon dizisi "Dead End: Paranormal Park" 1. sezonuyla Netflix'te yayına girdi. Konusu ne?

Barney, sihirli konuşan köpeği Pugsley, Norma ve bin yaşındaki alaycı iblis Courtney ile tanışın!

ÇİZGİ ROMAN UYARLAMASI DEAD END: PARANORMAL PARK YAYINDA!

Hamish Steele'in korku-komedi türündeki DeadEndia çizgi romanları ve Dead End adlı kısa filmden uyarlanan animasyon dizisi "Dead End: Paranormal Park" 1. sezonuyla Netflix'te yayına girdi.

Zach Barack, Kody Kavitha ve Emily Osment gibi tanıdık isimleri seslendirme kadrosunda bulunduran yapımın sezonu 10 bölümden oluşuyor.

"DEAD END: PARANORMAL PARK" KONUSU

Dizi kısaca; konuşan bir köpek ve iki gencin, perili bir eğlence parkındaki iblislerle savaşmak ve belki de dünyayı doğaüstü bir kıyametten kurtarmak için birlik olmasını konu ediniyor.

Barney, Norma ve sihirli konuşan köpek Pugsley... Yazın yerel tema parkındaki perili evde çalışan bu sıra dışı üçlü, bu evde bulunan tamamen gerçek doğaüstü güçlerle mücadele ediyor.

Bu serüvende, yer altındaki çok katmanlı dünyada onlara rehberlik eden bin yaşındaki alaycı iblis Courtney ile birlikte, zombi maskotlarla, şeytani yarışma programı sunucularıyla, insanların uykusunu çalan cadılarla ve en korkuncu da, ilk aşklarıyla karşılaşacaklar!

22-07/03/dead_end.jpeg

Sezonun, süreleri 25 ila 31 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "İş" (27 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Tünel" (26 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Bana Güven" (27 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Yaşayan Çocukların Gecesi" (27 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Temmuz'da Noel Gecesi Kâbusu" (25 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Bekleme Süresi: 22 Dakika" (27 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Norma Khan: Doğaüstü Olay Dedektifi" (27 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Pauline Phoenix Deneyimi" (25 dk.)
- 1. Sezon 9. Bölüm: "Eğlence Parkındaki Hayalet" (31 dk.)
- 1. Sezon 10. Bölüm: "Ateş Çemberi" (28 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; Barney ile Norma'nın bir iş görüşmesi için perili bir eve gitmesine ve orada karşılarına çıkan iblis kralın, Barney'nin köpeğinin ruhunu ele geçirmesine tanıklık ediyoruz.

22-07/03/dead_end_dizi.jpeg

Yapımın seslendirme kadrosunda Zach Barack, Kody Kavitha ve Emily Osment dışında Alex Brightman, Clinton Leupp gibi isimler yer alıyor.

Blink Industries & Netflix Animation ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Dead End: Paranormal Park" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin