Netflix Dizisi Dijital Yalanlar Ağı: Ölüm, Suç ve İnternet Yayında! Konusu Ne?

Suç temalı antoloji dizisi "Dijital Yalanlar Ağı: Ölüm, Suç ve İnternet (Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet)" 1. sezonuyla Netflix'te yayına girdi. Konusu, fragmanı...

Huzur kaçıran beş hikâye...

Komplo. Dolandırıcılık. Vahşet. Cinayet. Sanal olarak başlayan her şey büyük bir hızla gerçek olabilir ve tüm dünyayı etkileyen sarsıcı sonuçlar doğurabilir.

Suç temalı antoloji dizisi "Dijital Yalanlar Ağı: Ölüm, Suç ve İnternet (Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet)" 1. sezonuyla Netflix'te yayına girdi.

Oscar ödüllü baş yapımcılar Ron Howard ve Brian Grazer'ın (Düşüş: Boeing Davası) arkasında olduğu dizinin sezonu 6 bölümden oluşuyor.

DİJİTAL YALANLAR AĞI NASIL BİR DİZİ?

Yönetmen Brian Knappenberger, Luminant Media ve Imagine Documentaries tarafından hayata geçirilen Dijital Yalanlar Ağı: Ölüm, Suç ve İnternet; kendilerini, modern araçlarla yayılan yanlış bilgiler ve dijital aldatmacalarla dolu karanlık ve çarpık bir ağın içinde bulan insanların öykülerini anlatıyor.

Bugünün dünyasını yansıtan bu rahatsız edici ve tuhaf dizi; asılsız ihbarların sonuçlarını ele alıyor, beyaz ırkçılığının çıkmazlarla dolu dünyasında dehşet verici bir yolculuğa çıkıyor, Gelir İdaresini hedef alan cüretkâr bir soygunun şüphelisinin peşine düşen federal kolluk güçlerine katılıyor ve Rusya'nın ABD seçimlerine müdahale ettiği dönemde işlenen bir cinayeti araştırıyor.

Pek çok farklı karakter ve şaşırtıcı olay örgüsü barındıran belgesel, sıradan bir Amerikan evi ile yanlış bilgilerle büyüyen kaotik bir sarmalın bir araya gelerek gerçekliği nasıl çarpıtabileceğini gözler önüne seriyor.

22-07/03/web-of-make-believe-death-lies-and-the-internet-foto.jpeg

"DİJİTAL YALANLAR AĞI" BÖLÜMLERİ

Sezonun bölüm rehberi şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Özel Harekât Baskınında Ölüm" (62 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Washington'da Cinayet" (63 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Ben Nazi Değilim" (64 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Cinsel Zorlama" (54 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Stingray: Kısım 1" (46 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Stingray: Kısım 2" (52 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; bir internet oyuncusunun, 911'e yaptığı bir dizi sahte aramayla masum insanların evlerine SWAT timleri göndermesini ama belirli isimleri hedefleyen bu şakasının trajediye dönüşmesine tanıklık ediyoruz.

22-07/03/web-of-make-believe-death-lies-and-the-internet-poster.jpeg

Yapımın tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Dijital Yalanlar Ağı: Ölüm, Suç ve İnternet" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin