Netflix Gerilim Filmi Tanrının Gazabı'nı Tanıyalım! Konusu, Fragmanı

The Book of Murder uyarlaması "Tanrının Gazabı" Netflix'te yayına girdi. The Wrath of God konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu, çekim bilgileri...

The Book of Murder uyarlaması "Tanrının Gazabı" Netflix izleyicisiyle buluştu.

Gerilim türündeki Arjantin yapımı film "Tanrının Gazabı (The Wrath of God)" Netflix platformuna eklendi.

Orijinal ismi "La Ira de Dios" olan yapım 1 saat 38 dakika süreye sahip.

TANRININ GAZABI NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Yapım kısaca; sevdiklerinin trajik ölümlerinde, eski patronu olan ünlü bir romancının parmağı olduğuna inanan Luciana'nın gerçeği ortaya çıkarmak için bir gazeteciden yardım istemesiyle gelişen olayları yansıtıyor.

Aile üyeleri gizemli şekillerde hayatını kaybeden Luciana ölümün soğuk nefesini her an daha yakınında hisseder. Gizemli bir yazar olan patronu, bir korku perdesinin ardına gizlenerek olan biteni suçlu tavırlarla görmezden gelir.

Hayatta kalan tek akrabası olan kız kardeşi Valentina'nın hayatını kurtarmak için saplantılı bir şekilde mücadele veren Luciana, kendini akıl ve ölüm arasındaki bir yol ayrımında bulacaktır.

Gerçeği ortaya çıkarmak için zamanla yarışırken bu intikam oyununa son vermek için son bir kan yemini eder.

22-07/03/tanrinin_gazabi_foto.jpeg

Sebastián Schindel'in yönetmenliğini üstlendiği La Ira de Dios'un oyuncu kadrosunda Diego Peretti (Kloster), Juan Minujín (Esteban Rey), Macarena Achaga (Luciana B), Mónica Antonópulos (Mercedes), Guillermo Arengo (Padre), Romina Pinto (Madre), Pedro Merlo, Santiago Achaga (Ramiro), Ornela D'elia, Juanita Reale gibi isimler yer alıyor.

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

Buffalo Films yapımcılığında hazırlanan Tanrının Gazabı'nın çekimleri Buenos Aires'te gerçekleştirildi.

22-07/03/tanrinin_gazabi_poster.jpeg

Esteban Mentasti & Hori Mentasti ikilisinin yapımcılığını üstlendiği filmin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"La ira de Dios" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin