Gizem Dizisi Maldivas 1. Sezonuyla Netflix'te! Nasıl Bir Dizi?

Görünenin ardında hep bir sır olur... Brezilya yapımı gizem-komedi dizisi "Maldivas"ın 1. sezonu Netflix'te yayına girdi. Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu, çekim ve bölüm bilgileri...

Görünenin ardında hep bir sır olur...

GİZEM DİZİSİ MALDIVAS YAYINDA!

Brezilya yapımı gizem-komedi dizisi "Maldivas"ın 1. sezonu Netflix arşivindeki yerini aldı.

Kadın oyuncuların ön planda yer aldığı yapımın ilk sezonu 7 bölümden oluşuyor.

Natalia Klein'in arkasında olduğu Maldivas kısaca; gizemli bir olayın arka planını araştırmak için lüks bir apartman dairesine taşınan genç bir kadının, burada sıra dışı ve şüphe uyandıran komşularla karşılaşmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

"MALDIVAS" KONUSU

Hikâye, annesiyle yakınlaşmak isteyen Liz'in (Bruna Marquezine) Goiania'dan Rio de Janeiro'daki Maldivas adlı bir apartmana taşınmasıyla başlıyor. Sır dolu bir yangında hayatını kaybeden annesinin ani ölümünün ardındaki gerçeği bulmaya çalışan Liz'in dedektif Denilson'dan (Romani) uzak durması ve eşsiz karakterlerle dolu bir evrene dalması gerekir.

Bu karakterler arasında yer alan, Maldivas'ın kraliçesi konumundaki Milene (Manu Gavassi), estetik cerrah olan eşi Victor Hugo (Klebber Toledo) ile görünüşte kusursuz bir hayata sahiptir. Eski bir axe şarkıcısı olan başarılı iş kadını Rayssa (Sheron Menezzes) ise grubunun eski vokalisti Cauã (Samuel Melo) ile evlidir. Evli ve çocuklu bir kadın olan Kat'in (Carol Castro) eşi Gustavo (Guilherme Winter) ev hapsindedir. Binada yaşamayan Veronica (Natalia Klein), Maldivas'taki kadınlarla sürtüşme içindedir. Kırsal bir bölgeden gelen Miguel (Danilo Mesquita) ise Liz'in nişanlısıdır.

Brezilyalı oyuncu Bruna Marquezine ve şarkıcı-söz yazarı Manu Gavassi'nin başrolde yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Carol Castro, Natalia Klein, Sheron Menezzes, Vannessa Gerbelli, Ângela Vieira gibi isimler yer alıyor.

22-07/03/maldivas_oyunculari.jpeg

MALDIVAS 1. SEZON BÖLÜM REHBERİ

Sezonun, süreleri 29 ila 44 dakika arasında değişen bölümlerinin sıralaması şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Maldivas'a Hoş Geldiniz" (32 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "CSI İzlemediğimi mi Sandınız?" (31 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Ben Patrícia Duque!" (29 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Kundakçı" (42 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Sandro'yu Arayın" (40 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Ateşle Oynayınca" (37 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Sonunda Bitti, Leia" (44 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; nişanlanan Liz'in, Rio de Janeiro'daki annesiyle yeniden bir araya gelmek için yola düşmesine ve Maldivas sitesinde şüpheli ve gizemli bir yangının çıkmasına tanıklık ediyoruz.

1. SEZON NEREDE ÇEKİLDİ?

02 Filmes yapımcılığında hazırlanan dizinin çekimleri Rio de Janeiro'da gerçekleştirildi.

22-07/03/maldivas_foo2.jpeg

Yönetmen koltuğunda José Alvarenga Jr.'ın oturduğu Maldivas'ın tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Maldivas" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin