Netflix Filmi Beauty Nasıl Bir Yapım? Bilinmesi Gerekenler!

Genç ve yetenekli bir siyahi kadın şarkıcının etkileyici hikâyesi! Senaryosunu Lena Waithe'nin kaleme aldığı film "Beauty" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu ne? Fragmanı, oyuncu kadrosu ve çekim bilgileri...

Genç ve yetenekli bir siyahi kadın şarkıcının etkileyici hikâyesi...

Senaryosunu Lena Waithe'nin kaleme aldığı film "Beauty" Netflix izleyicisiyle buluştu.

1 saat 35 dakika süreli yapım 29 Haziran 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor.

BEAUTY NASIL BİR YAPIM? KONUSU NE?

Peki, Beauty'de izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Film kısaca; umut vadeden bir kariyere adım atmak üzere olan genç şarkıcının; otoriter bir aile, sektördeki baskılar ve kız arkadaşına duyduğu aşk arasında kalmasını konu ediniyor.

Genç ve yetenekli bir siyahi kadın şarkıcı, kârlı bir albüm anlaşması yapmasının ardından sesini ve kimliğini korumakta zorlanır.

Üstelik bu durum, yıldız olma yolculuğunda ona rehberlik etmeye çalışan ailesi, plak şirketi ve en yakın arkadaşı arasında kıyasıya bir mücadeleyi tetikleyecektir.

22-07/03/beauty_netflix_poster.jpg

Niecy Nash, Gracie Marie Bradley (Beauty), Giancarlo Esposito ve Sharon Stone gibi tanıdık yüzlerin başrolleri paylaştığı Beauty'nin oyuncu kadrosunda ayrıca Aleyse Shannon (Jasmine), Kyle Bary (Abel), Micheal Ward (Cain) gibi isimler rol alıyor.

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

Yönetmen koltuğunda Andrew Dosunmu'nun oturduğu filmin çekimleri Los Angeles'ta gerçekleştirildi.

22-07/03/beauty_foto.jpg

Hillman Grad & Media Res ortak yapımcılığında hazırlanan Beauty'nin yapımcı kadrosunda ise Lena Waithe ve Michael Ellenberg ikilisi var.

"Beauty" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin