Murat Boz'dan tepki çeken paylaşımına düzeltme geldi!

"Dışarı çıkın" çağrısı yapan Murat Boz, aldığı tepkilerin ardından düzeltme yaptı.

Merve Mutlu
19 Mart 2020 - 09:54
Magazin

Çin'de başlayan ve Türkiye dahil neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alarak binlerce kişinin ölümüne neden olan Koronavirüs salgınının ardından uzmanlar bir süre boyunca mecbur kalmadıkça evden çıkmamayı öneriyor. Bu önerinin ardından şarkıcı Murat Boz'un yaptığı bir paylaşım ise büyük tepki çekti. 

20-03/19/murat-boz-kimdir.jpg

Özellikle hava ve temas yoluyla bulaştığı düşünülen Koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla uzmanlar sosyal izolasyon yani kalabalıklardan uzak durmayı ve evde vakit geçirmeyi öneriyor. Ülkemizde de son açıklanan verilere göre 191 kişiye bulaşan ve şu ana dek 2 kişinin ölümüne neden olan virüs nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 hafta evlerde durmayı önerirken, şarkıcı Murat Boz'un dışarı çıkın çağrısı yapması büyük tepkilere yol açtı. Sosyal medya hesabından video paylaşan Murat Boz şunları söyledi;

Herkese merhaba. Evet zor günlerden geçiyor olabiliriz ama izolasyon dışında kendimizi de eve hapsetmek olmamalı durumumuz. Dışarı çıkıp biraz dolaşmak temiz hava almak iyi gelir. Bugün ben de dışarı çıktım. Sporumu açık havada yapacağım. Hepinize de tavsiye ederim. Hava bugün İstanbul'da güzel, güneşli. Tavsiyem çıkın, evde durmayın. Açık havada güzel oksijeninizi alın, sporunuzu yapın. Moral bozmaya gerek yok. Bu zor günleri de milletçe, ulusça atlatacağımıza olan inancım çok yüksek.  

20-03/19/murat-boz.png

Yaptığı paylaşımın tepki çekmesi üzerine önce paylaşımını silen Boz hemen ardından da evinin çevresinde güvenli bir şekilde dolaştığını şu sözlerle söyledi;

"Herkese yeniden merhaba. Bir önceki videoma ek olarak yanlış anlaşılmalara maal vermemek adına şunu da söyleyeyim. Kendi sitemde kontrollü bir alanda kalabalığın olmadığı, temasın olmadığı bir ortamda oksijen almak için dışarı çıktım. Temiz hava almak için dışarı çıktım ve şimdi evime geri döndüm. Bu bağlamda Sağlık Bakanlığı'nın direktifleri çok önemli. Yakın temastan uzak durmak çok önemli. Kalabalık ortamlara girmemek çok önemli. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamak çok önemli. Ben de bunu uyguluyorum, belirtmek istiyorum. Hepinize sağlıklı günler."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin