Friends özel bölümü de koronavirüsten etkilendi! Özel bölüm ne zaman yayınlanacak?

Efsane dizi Friends'in geri dönüşü biraz uzayabilir! Koronavirüs salgını Friends özel bölüm çekimlerini de etkiledi. Özel bölüm ne zaman yayınlanacak?

Friends hayranlarının yıllardır beklediği haber gerçek olmuş ve bir süre önce "Friends'in yıldız oyuncularının HBO Max'te yayınlanacak bir saatlik özel bölüm için Warner Bros ile anlaştığı duyurulmuştu.

Evet, Friends hayranları bu yeniden bir araya gelme için tam 16 yıl boyunca bekledi. Ancak görünen o ki bu bekleyiş biraz daha uzayabilir!

FRIENDS ÖZEL BÖLÜM ÇEKİMLERİ ERTELENDİ!

Yeni tip koronavirüs küresel salgınının olumsuz etkilerinin her geçen gün daha fazla hissedildiği şu günlerde pek çok sektör bu durumdan doğrudan etkilenmeye devam ediyor.

Dizi ve film setlerindeki çalışmaların askıya alındığı, dizilerin yayın takviminin değiştiği, vizyon tarihi yaklaşan filmlerin gösterimlerinin ertelendiği şu günlerde Friends'in önümüzdeki hafta başlaması planlanan özel bölümünün çekimleri de Mayıs ayına kadar ertelendi.

20-03/19/friends-izle.jpg

FRIENDS ÖZEL BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kaynaklardan gelen bilgilere göre; belirlenen yeni çekim tarihinin değişmemesi halinde Friends özel bölümünün çekimlerinin tamamlanması HBO Max'in 20 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleşmesi planlanan büyük lansmanına yetişebilecek.

Friends özel bölümünün hangi tarihte izleyiciyle buluşacağı konusunda şimdiye kadar resmi bir açıklama yapılmamış olsa da beklentiler Mayıs sonu yönünde.

Özel bölüm için Friends yıldızları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer dizinin daha önceden çekildiği California Warner Bros stüdyolarındaki Stage 24'te yeniden bir araya gelecekler. Her bir oyuncunun bu özel proje için 2,5 milyon ila 3 milyon dolar civarında kazanç sağlayacakları konuşuluyor.

20-03/19/friends-hbo-max.jpg

Ben Winston özel bölüm için yönetmen koltuğunda oturan isim olurken; Friends yaratıcıları Kevin Bright, Marta Kauffman ve David Crane yürütücü yapımcılar olarak künyede yer alıyorlar.

Emma Conway ve James Longman'ın ortak yapımcılık yapacağı projenin arkasındaki yapım şirketleri ise Warner Bros, Unscripted & Alternative Television ve Fulwell 73 Productions.

"Friends" jenerik müziği:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin