Mucize Doktor Ali Vefa'nın babası kimdir?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor'un 27. bölümünde Ali Vefa'nın babası yeniden konuk oluyor. Ali'nin babası hakkındaki her şey haberimizde..

Merve Mutlu
19 Mart 2020 - 11:36
Yeni Bölüm

Bu sezon başlayan ve Fox ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olmayı başaran Mucize Doktor dizisi bu hafta 27. yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Ali Vefa'nın babası ile yıllar sonra yeniden karşılaşmasını konu alacak bölümde Ali'nin babasını kimin canlandırdığı da merak edilenler arasına girdi.

Mucize Doktor Ali Vefa'nın babası kimdir?

20-03/19/cenan-nn.png

Ali'nin babası, otistik savant sendromlu olan oğlunu bir türlü kabullenememiş ve çocukluğunda ona çok eziyet etmiştir. Şiddet dahi uygulayan bu baba Ali'nin abisinin ölümünden de Ali'yi suçlamaktadır ancak yıllar sonra hasta olarak Ali'nin çalıştığı Beyhayat hastanesine gelmiş Ali'ye mecbur kalmıştır. Ali ile bu karşılaşmaları ise onu derinden etkileyecektir.

Mucize Doktor dizisinde Ali'nin babasını Cenan Çamyurdu canlandırmaktadır.

Cenan Çamyurdu kimdir?

20-03/19/cenan.jpg

1970 doğumludur. Halk Eğitim Merkezi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Papatyam isimli dizide gerçekleştirmiştir. Yasemince, Deli Yürek, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Derdest, Kayıp Aranıyor ve Kurt Kanunu gibi dizilerde rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin