Hangi diziler setlere ara verdi? Diziler devam edecek mi?

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs dizi sektörünü de etkiledi.

Merve Mutlu
19 Mart 2020 - 12:01
Gündem

Çin'de başlayan ve Türkiye dahil neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs, Türkiye'de tüm vatandaşları korkuturken dizi sektörünü de etkiledi. 

20-03/19/dizi-setleri-1584607847.jpg

Uzmanların, mecbur kalınmadıkça kalabalık yerlerde bulunmama ve yakın temastan kaçınma önerilerinin ardından insanlar da mecbur olmadıkça çıkmamaya başladı. Bu önlemler dizi sektörü çalışanları için de oldukça önemliydi. Bazı oyuncuların da bu talebi dile getirmesi ile gereken çalışmalar yapıldı ve bazı diziler setlere ara verme kararı aldı. 

Hangi diziler ara verdi?

20-03/19/dzi-1584607826.jpg

Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirler kapsamında bazı diziler setlere ara verdi. BKM Yapım, bünyesinde bulunan Ramo ve Jet Sosyete projelerinin setlerini yaptığı bir açıklamanın ardından durdururken, Baraj dizisi geçtiğimiz akşam 2. bölümünü bitirdi ve bugün ara vermeyi planlıyor. Öğretmen dizisi de yeni bölümünü bitirip sete ara verecek. Zalim İstanbul dizisinin yapım şirketi Avşar Film de diziye ara verildiğini duyurdu. Yeni başlayacak olan Yeni Hayat dizisi ise başlangıç tarihini erteledi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin