Serenay Sarıkaya Yasak Elma'ya mı katılıyor?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma yeni oyuncu görüşmelerine başladı iddiası kulislerde konuşulmaya başladı.

Merve Mutlu
19 Mart 2020 - 12:20
Gündem

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı, entrika dolu sevilen dizi Yasak Elma'nın yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. 

20-03/19/yasak-elma.jpg

MEDYAPIM imzalı sevilen dizi Yasak Elma'nın kadrosuna yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Can Nergis'in Bülent karakteriyle, Gökhan Alkan'ın da Kerim karakteriyle katıldığı dizinin yeni sezon hazırlıkları da başladı. Son birkaç bölümde reyting sıralamasını yükselten ve AB grubunda birinci olan diziye yeni oyuncular katılmaya devam edecek. 

Serenay Sarıkaya Yasak Elma'ya mı katılıyor?

20-03/19/serenay-sarikaya.jpg

Yeni sezon hazırlıkları devam eden dizi için kulislerde konuşulduğuna göre: önümüzdeki dönemde dizinin ana karakterlerinden biri diziden ayrılacak ve onun yerine başka bir kadın karakter gelecek. Serenay Sarıkaya da yapım ekibi ile görüşmelere başladı ve teklifi kabul ederse konuk olarak ya da sezon sonuna kadar kadroda yer almak üzere Yasak Elma'da yer alacak iddiası gündeme geldi ancak yapımcı Fatih Aksoy bu iddiayı yalanladı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin