Fauda 3. sezon ne zaman başlıyor? Netflix yayın tarihini duyurdu!

Netflix'in İsrail yapımı gerilim-aksiyon dizisi Fauda'nın 3. sezon yayın tarihi belli oldu. Fauda 3. sezon detayları...

Netflix'in İsrail yapımı aksiyon-gerilim dizisi "Fauda"nın 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

FAUDA 3. SEZON 16 NİSAN 2020'DE NETFLIX'TE!

İsrail'in Yes Oh kanalında yayınlanan, Netflix aracılığıyla tüm dünyaya sunulan dizinin 3. sezon bölümleri 16 Nisan Perşembe 2020 tarihinde Netflix platformundaki yerini alacak. Üçüncü sezonun İsrail televizyondaki yayını ise geçtiğimiz günlerde sonlandı.

İlk iki sezon olduğu gibi üçüncü sezon da 12 bölümden oluşuyor.

20-03/19/fauda-dizi.jpg

Lior Raz & Avi Issacharoff'un yaratıcısı olduğu Fauda'nın hikayesi; İsrail Savunma Kuvvetleri'ndeki gizli bir birliğe ve üst düzey İsrail ajanı Doron Kavillio'ya (Lior Raz) odaklanıyor. Elit İsrail ajanı Doron, öldürdüğünü sandığı Filistinli savaşçı Abu Ahmed'i tekrar yakalamak için emekliliğine ara verir ve birbirini tetikleyecek karmaşık olaylar zincirini başlatır.

FAUDA 3. SEZONDA NELER OLACAK?

Üçüncü sezonda; Doron, Batı Şeria'da düşük rütbeli bir Hamas üyesine ait spor kulübünde İsrailli Arap bir boks eğitmeni kılığında gizli görevine devam eder.

Hamas'la sayısız, ölümcül çatışma ve ekibin moralini bozan trajik bir olaydan sonra Doron ve ekip kendilerini bilinmedik sularda, Gazze'de bulurlar.

20-03/19/fauda-izle.jpeg

Dizinin oyuncu kadrosunda Raz'a Ala Dakka, Khalifa Natour, Itzik Cohen, Marina Maximilian, Jacob Zada Daniel, Idan Amedi, Doron Ben David, Boaz Konforty, Rona-Lee Shimon, Reef Neeman ve George Iskandar gibi isimler eşlik ediyorlar.

Yes TV & Benasuly Productions yapımcılığında hazırlanan yeni sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunda Rotem Shamir otururken; Noah Stollman, Michal Aviram, Yuval Yefet, Maayan Oz ve Sari Azoulay Turgeman yazar ekibinde yer alan isimler.

Liat Benasuly-Amit yapımcı; Raz ve Issacharoff ise yürütücü yapımcı olarak künyede yer alıyorlar.

"Fauda" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin