Murat Ünalmış ve Melis Sezen'li Gülcemal'in çok beklenen afişi yayınlandı!

Fox ekranlarında ekran serüvenine başlamak için gün sayan ve başrollerini Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in yer aldığı Gülcemal dizisinin merakla beklenen afişi yayınlandı. Peki Gülcemal dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Gülcemal dizisinin konusu ne? Gülcemal dizisi ne zaman yayınlanacak? Gülcemal dizisi nerede ekrana gelecek? Gülcemal dizisinin Gülcemal Murat Ünalmış kimdir? Gülcemal dizisinin Deva'sı kimdir? Melis Sezen kimdir?

Volkan Usta
30 Mart 2023 - 18:34
Kültür Sanat

Yapımını MF Yapım’ın, yönetmenliğini deneyimli isim Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Eda Tezcan Çalışkan’ın kaleme aldığı “Gülcemal” dizisinin merakla beklenen afişi paylaşıldı.

Dizinin başrolleri Murat Ünalmış ve Melis Sezen’in yer aldığı iddialı afiş, anında binlerce beğeni alarak çok konuşuldu.

23-03/30/gulcemal-1680190485.jpg

GÜLCEMAL DİZİSİNİN KONUSU NE?

İzleyiciyle buluşmak için gün sayan dizide; annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal (Murat Ünalmış) ile güzeller güzeli Deva'nın (Melis Sezen) nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkını konu alıyor. Gülcemal'in annesiyle olan savaşında, hiç hesapta olmayan aşk mı yoksa yıllardır güttüğü kin mi galip gelecektir? Bedellerle dolu bu yolda Gülcemal, gaddar bir avcıyken açık bir ava mı dönüşecektir? Peki Deva? Nihayet teslim olduğunda, anlayacak mıdır bu aşkın imkansız olduğunu?

 

GÜLCEMAL'İN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Murat Ünalmış ve Melis Sezen’i bir araya getiren dizide; Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel gibi birbirinden başarılı ve renkli isimler yer alıyor.

Gülcemal”, 6 Nisan Perşembe itibarıyla her perşembe saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin