Murat Yıldırım Ramo dizisi için Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından ayrıldı!

Ekranların sevilen yarışma programının sunucusu yapımdan ayrıldı..

Merve Mutlu
09 Eylül 2019 - 11:34
Yeni Bölüm

Uzun süredir Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu üstlenen başarılı ve ünlü oyuncu Murat Yıldırım, yeni dizisi için programdan ayrıldı. 

19-09/09/murat-yildirim.png

Birçok başarılı dizi ve sinema yapımında yer alan Murat Yıldırım, Kenan Işık'ın rahatsızlanması ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni sunucusu olmuştu. Başarılı sunucu bu süre zarfında hiçbir yapımda yer almamış ve yalnızca sunuculuğa odaklanmıştı. Ancak sunucu dizilere geri dönüyor...

Kadrosunda Esra Bilgiç, Görkem Sevindik, Cemre Baysel ve Burcu Cavrar gibi isimlerin yer alacağı ve Show TV ekranları için hazırlanan yeni sezon dizisi Ramo'nun başrol oyuncusunun Murat Yıldırım olduğunu sizlere duyurmuştuk. Dizide rol alacağı kesinleşen Yıldırım, Ramo dizisi için sunuculuk koltuğunu devredeceğini açıkladı.

19-09/09/ramo.png

"Kim milyoner olmak isterdeki sunuculuk görevimi oyunculuğa olan tutkumdan dolayı sonlandırıyorum.Bu kararıma gösterdikleri anlayıştan dolayı tüm Atv yönetimine ve milyoner ekibime teşekkür ederim. Şimdi Ramo."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin