Aşk Ağlatır Yusuf (Deniz Can Aktaş) kimdir? Daha önce nerede oynadı?

Show TV'nin yeni dizisi Aşk Ağlatır'ın oyuncuları da hikayesi kadar ilgi çekiyor. Aşk Ağlatır Yusuf kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar..

Merve Mutlu
09 Eylül 2019 - 10:11
Yeni Bölüm

Show TV'nin yeni dizisi Aşk Ağlatır'ın oyuncuları da hikayesi kadar ilgi çekiyor. Aşk Ağlatır Yusuf kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar.. 

Aşk Ağlatır Yusuf kimdir?

19-09/06/deniz-can-aktas.png

22 yaşındaki Yusuf Eren'in Annesiyle babası o çocukken yaşanan bir trafik kazasında öldü ve onu dedesi Hikmet büyüttü. Toprağı, ağaçları ve tüm hayvanları çok seviyor ve insanlardan bıktığında doğaya saklanıyor.  hayatta en önem verdiği şey sözlerinin arkasında durabilmek; onurlu olmak. Ada’yla tanıştığında çoktandır kaybettiği yaşama sevincini yeniden bulacak ve içine düştüğü karanlıktan kendini çıkarmak isteyecek.

Aşk Ağlatır dizisinde Yusuf Eren karakterini Deniz Can Aktaş canlandırmaktadır. 

Deniz Can Aktaş kimdir?

19-09/06/deniz-can-ask-aglatir.jpg

16 Ekim 1992 tarihinde İzmir'de doğmuştur. 1.83 boyunda olan yetenekli oyuncu Konservatuvar mezunudur. 2014 senesi Best Model finalistlerinden birisidir. İlk olarak Tatlı Küçük Yalancılar adlı projede yer almıştır. Sonrasında, rol aldığı Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile televizyon izleyicilerine kendisini tanıtmış ve beğeni kazanmıştır.

Yakışıklı oyuncu son olarak Star Tv'nin sezona iddialı bir giriş yapan dizisi Avlu'da Kudret'in oğlu Alp karakterini canlandırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin