Queen of the South 5. sezon olacak mı? USA Network duyurdu!

Queen of the South dizisinin geleceği belli oldu. Yayıncı kanal USA Network diziyi 5. sezon için yeniledi. Yeni sezon detayları...

USA Network'ün uzun soluklu dizilerinden "Queen of the South" yola devam ediyor!

QUEEN OF THE SOUTH 2020'DE DE EKRANLARDA OLACAK!

Geride bıraktığımız hafta dördüncü sezon finalini gerçekleştiren dizinin yeni sezon onayını aldığı duyuruldu. Buna göre, Queen of the South'un 5. sezonu olacak.

19-09/09/queen-of-the-south-dizisi.jpg

Suits'in vedasına kısa bir zaman kalması nedeniyle Queen of the South kanalın yayındaki en uzun soluklu dizisi olarak yoluna devam edecek.

QUEEN OF THE SOUTH 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İzlenme oranlarındaki başarılı ve istikrarlı grafiğini bu sezona da taşıyan yapımın yeni sezon bölümlerinin 2020'nin yaz döneminde ekranlarda olması bekleniyor.

19-09/09/queen-of-the-south-dizisi-izle-1567982319.jpg

Fox 21 Television Studios ve Universal Cable Productions ortak yapımcılığındaki Queen of the South'un hikayesi; Meksikalı uyuşturucu kartelinden güçlükle kaçan Teresa Mendoza'nın, erkek arkadaşının ölümünden sonra uyuşturucu kaçakcılığı işini devralarak durumu tersine çevirmeye karar vermesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

M.A. Fortin ve Joshua John Miller'ın yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda başroldeki Alice Braga'ya Veronica Falcón, Hemky Madera, Peter Gadiot, Jon-Michael Ecker, Idalia Valles ve Nick Sagar gibi isimler eşlik ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin