Murat Yıldırım'ın Ramo dizisindeki partneri Esra Bilgiç oldu!

Sevilen oyuncu Murat Yıldırım'ın yer alacağı Ramo dizisinin kadın başrol oyuncusu en sonunda belli oldu! Esra Bilgiç merakla beklenen dizinin kadrosunda...

Nurşah
04 Eylül 2019 - 17:23
Gündem

Murat Yıldırım'ın seneler sonra bir dizide rol alacağı proje olan Ramo ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Halihazırda büyük bir muallakta olan kadın başrol oyuncusunun kim olacağı da izleyiciler tarafından merakla araştırılıyordu. Beklenen isim en sonunda belli oldu!

19-09/04/ramo-esra-bilgic-1567606307.jpg

Ramo dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu!

Show Tv ekranları Kuzey Yıldızı ve Aşk Ağlatır dizilerinin ardından Ramo dizisi için hazırlıklarını da sürdürüyor. Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer alacağı dizinin kadın başrol oyuncusu da uzun bir süredir merak ediliyordu... Bu rol için ise Esra Bilgiç ve Öykü Karayel'in de isimleri geçiyordu.

19-09/04/esra-bilgic-ramo-dizisinde.jpg

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; Ramo'nun kadın başrol oyuncusu Esra Bilgiç olarak belirlendi. Sevilen kadın oyuncu, dizide Avukat Sibel karakterini canlandıracak. Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Halime Hatun karakteri ile geniş kitlelere ulaşmış ardından Kanal D ekranlarında yer alan Bir Umut Yeter adlı dizide rol almıştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin