My Lady Jane dizi oluyor! Fantastik, komik ve romantik bir diziye hazır mısınız?

Alternatif tarih, fantastik kurgu, mizahi türdeki My Lady Jane romanı dizi haline geliyor! My Lady Jane konusu...

Cynthia Hand, Brodi Ashton ve Jodi Meadows üçlüsünün kaleminden çıkan ve New York Times en çok satanlar listesine giren "My Lady Jane" romanı dizi oluyor!

BİR ROMAN UYARLAMASI DİZİ DAHA YOLDA: MY LADY JANE

Eserin televizyon uyarlama yayın haklarını satın alan Parkes+MacDonald yapım şirketi proje için geliştirme çalışmalarına başladı.

19-11/22/parkes-macdonald-dizileri.jpg

"MY LADY JANE" KONUSU

My Lady Jane dizisi; 1553 yılında iç savaşın eşiğindeki alternatif İngiltere'de geçen, gerçek aşk ve yüksek dozda maceranın fantastik, komik ve romantik bir anlatımı olarak nitelendiriliyor.

Tarihin en trajik kahramanlarından birinin hikayesini yeniden tanımlayarak ele alacak dizide başı dertte olan genç kadın önce kendini ardından krallığı kurtaracaktır.

19-11/22/my-lady-jane-kitabi-1574433098.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Parkes+MacDonald'tan Maggie Cahill'in yapımcılığını üstlendiği dizi projesinde My Lady Jane'in dizileştirilmesi işini yazar Gemma Purgess ele alıyor.

Purges ayrıca Parkes+MacDonald'dan Laurie MacDonald ve Walter F. Parkes ile dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

My Lady Jane'in uyarlama senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin