Kadim Yaşar Benim Adım Melek dizisinin kadrosuna katıldı!

TRT'nin sevilen dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

Merve Mutlu
22 Kasım 2019 - 17:11
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kutsi ve Nehir Erdoğan'ın yer aldığı, TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek dizisinin kadrosuna sevilen bir oyuncu daha dahil oldu. 

19-11/22/kadim-yasar.jpg

Çocukları için her şeyi yapan ve yapmaya da hazır olan bir kadının hikayesini anlatan Benim Adım Melek dizisinin kadrosuna, en son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Cengaver karakteri ile rol alan ve oldukça sevilen bir isim olan Kadim Yaşar da dahil oldu. 

Başrollerini Nehir Erdoğan ile Kutsi’nin paylaştığı dizide Kadim Yaşar Kenan karakterine hayat verecek. Çekimleri Gaziantep'te yapılan dizinin Kenan karakterinin özellikleri ise henüz bilinmiyor.

Kadim Yaşar kimdir?

19-11/22/kadim.jpg

1976 yılında Muş’ta doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı’nda tamamlamıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında Ekmek Teknesi dizisi ile yaşamış; Urfalıyam Ezelden, Aşka Sürgün, Beşinci Boyut, Yağmurdan Sonra, Tek Türkiye, Babalar ve Evlatlar, Kaçak, Tatar Ramazan ve Paramparça dizilerinde rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin