Kurşun dizisi final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

Fox ekranlarının sevilen dizisinden kötü haber geldi.

Merve Mutlu
22 Kasım 2019 - 17:01
Yeni Bölüm

Kadrosunda:  Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu gibi isimlerin yer aldığı Fox ekranlarının yeni dizisi Kurşun'dan izleyenleri üzen bir haber geldi. 

19-11/22/kursun-final-yapiyor.jpg

Henüz 5 bölüm yayınlanan ve farklı hikayesi ile ilgi çeken dizi Kurşun, yayın hayatına başarılı bir başlangıç yapmış olmasına rağmen son 2 haftadır reytinglerde büyük bir düşüş yaşadı. 1970'lerde geçen ve azimli Savcı Orhan Atmaca ile başarılı gazeteci Leyla Devrim'in karanlıkla mücadelesini ve o dönemde yaşadıkları büyük aşkı konu alan dizi hakkında sonlandırma kararı alındığı bilgisi tv100'den Birsen Altuntaş tarafından paylaşıldı...

Kurşun ne zaman final yapıyor?

19-11/22/kursun-final.jpg

İlk 3 haftasında başarılı izlenmeler alan dizinin son 2 bölümünün yapımcıları memnun etmemesi ile final kararı alınan dizinin ne zaman final yapacağı ise henüz paylaşılmadı. Ancak yeni bölüm fragmanının yayınlanması ve final notu düşülmemesi en azından 2 bölüm daha devam edeceğini düşündürüyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin