Mythomaniac 2. sezonuyla geri döndü! Mytho 2. sezon hakkında bilinmesi gerekenler!

Netflix'in Fransız dizisi Mythomaniac (Mytho) 2. sezonuyla karşınızda! Yeni sezonda neler olacak? Detaylar burada...

Netflix bünyesinde yer alan Fransa yapımı dizilerden "Mythomaniac" yeni sezonuyla geri döndü!

MYTHO 2. SEZON NETFLIX'TE BAŞLADI!

Fransız Arte kanalında yayınlanan ilk sezonunda elde ettiği başarı ile ikinci sezon onayını kapan ve Netflix aracılığıyla dünya genelindeki izleyicilere sunulan aile draması "Mythomaniac (Mytho)" 2. sezonuyla karşınızda!

Series Mania'da Seyirci Ödülü ve En İyi Kadın Oyuncu (Marina Hands) ödülü sahibi olan yapımın 2. sezonu 29 Ekim 2021 Cuma tarihinden itibaren izlenebiliyor.

İlk sezonu 6 bölümden oluşan dizinin 2. sezonu da 6 bölümden oluşuyor.

MYTHOMANIAC 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, kendini tükenmiş hisseden ve değerinin bilinmediğini düşünen çalışan bir annenin, eşinin onu aldattığından şüphelenmesi ve ilgisini yeniden çekmek için hasta numarası yapmasıyla gelişen olayları konu edinen Mythomaniac'ın yeni sezonunda neler olacak?

21-11/02/mytho-tanitim-2-sezon.jpeg

Yeni sezonda Lorenzo hakkındaki gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Elvira ise ailesiyle arasını düzeltmeye çalışırken onlar huzuru başkalarında ve yeni aşklarda aramaya başlıyor.

Sezon açılışında; yaşanan olayların üzerinden haftalar geçmiştir. Karşı komşusunun evine yerleşen Elvira kaldığı odanın penceresinden ailesini gözetlerken yeni yüzlerle karşılaşır.

Anne Berest & Fabrice Gobert ikilisinin yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosu Marina Hands (Elvira), Mathieu Demy (Patrick), Marie Drion (Carole), Jérémy Gillet (Sam), Zelie Rixhon (Virginie), Yves Jacques (Mr. Brunet), Jean-Charles Clichet (Jeff), Julia Faure (Isa), Andrea Roncato (Nonno), Linh Dan Pham (Brigitte), Marceau Ebersolt (Niklas) ve Luca Terracciano'dan (Lorenzo) oluşuyor.

21-11/02/mytho-izle.jpeg

Dizi, Unité de Production yapımcılığında hazırlanıyor.

"Mythomaniac" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin