Seni Unutma Zamanı hem geçmiş hem geleceğe götürüyor! The Time It Takes konusu

Netflix'in İspanya yapımı yeni dizisi "The Time It Takes" ile tanışın! Orijinal ismi "El Tiempo Que te Doy" olan "Seni Unutma Zamanı" konusu, fragmanı, oyuncuları...

Netflix'in İspanya yapımı yeni dizisi "El Tiempo Que te Doy" ile tanışın!

THE TIME IT TAKES DİZİSİ NETFLİX'TE BAŞLADI!

Orijinal ismi "El Tiempo Que te Doy" olan "Seni Unutma Zamanı (The Time It Takes)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

Günümüzden ve geçmişten kesitlerle ilerleyen bir tarza sahip olan ilişki dramasının 10 bölümden oluşan 1. sezonu 29 Ekim 2021 Cuma tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebilmekte.

"SENİ UNUTMA ZAMANI" KONUSU

Seni Unutma Zamanı'nın hikayesine bakacak olursak;

Hikayenin merkezindeki iki isim yıllardır birlikte olan Lina ve Nico ilişkilerini sonlandırır. Ancak günler geçtikçe Lina kendine yeni bir hayat kurmakta ve Nico'yu aklından çıkarmakta zorlanır.

İlişkileri sona erdiğinde, Lina'nın artık kendine odaklanabilmesi için Nico ve anılarını birlikte düşünmeyi bırakması gerekmektedir.

Lina, 10 bölüm boyunca her bir bölüm, geçmişi bir dakika daha az düşünecek ve bir dakika daha fazla günümüzde olacaktır. Ve bu ilerleyiş onun için "zaman tüm yaraları iyileştirir" ifadesine yeni bir bakış açısı kazandıracaktır.

21-11/01/el-tiempo-que-te-doy-foto.jpeg

Sezon açılışında izleyiciler, dokuz yıldır birlikte olan Nico ve Lina'nın ayrılığına tanıklık ediyor. Ardından Lina, tanıştıkları ilk geceyi ve o zamanlar her şeyin ne kadar kolay göründüğünü düşünmeye başlıyor.

Nadia de Santiago (Lina) ve Álvaro Cervantes (Nico) ikilisinin başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda bu isimlere David Castillo (Santi), Mariví Carrillo (Mavi), Nico Romero (Julio), Cala Zavaleta (Inés), Luisa Vides, Eloi Costa (Nico), Violeta Mateos (Mireia), Carla Linares, Sergio Pozo, Stefy González, Prince Ezeanyim, Dariam Coco, Manuel Canchal eşlik etmekte.

21-11/01/el-tiempo-que-te-doy-posteri.jpeg

Seni Unutma Zamanı'nın yaratıcı kadrosunda ise aynı zamanda başroldeki Nadia de Santiago ile Inés Pintor, Pablo Santidrián ve Pablo Fernández bulunmakta.

"The Time It Takes" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin