Yalancı 7.Bölüm 3.Fragmanı Yayınlandı! Yeni bölüm Ne Zaman?

Yalancı 7.Bölüm 3.Fragmanı yayınlandı. Dizinin Salı günü yayınlanacağı bir kez daha onaylanmış oldu. Ayrıca dizinin özetsiz yayınlanacağı da açıklandı.

Gün değişikliği kararı gündeme gelen Yalancı dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Yalancı 7.Bölüm 3.Fragmanının yayınlanmasıyla beraber bir kez daha yeni bölümün hangi gün ekrana geleceğini de görmüş olduk. Ayrıca burada kanalın yeni bir karar aldığını da gördük. Dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ve yeni fragmandaki detaylara geçelim.

Yalancı 7.Bölüm 3.Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

Dizinin yeni fragmanına göre bakacak olursak, 2 Kasım günü 7.bölüm yayınlanacak. Salı günü ekranlara gelecek olan yeni bölümde, özet gösterilmeyecek. Yani yeni bölüm direkt olarak yayınlanacak ve herhangi bir özet izleme durumu söz konusu olmayacak.

Bunun reytinglere de etki etmesi bekleniyor. Belki yeni gününde dizi daha yüksek reytingler elde edebilir. Özetlerin de gösterilmemesi yine yeni bölümün daha yüksek reytinglere ulaşmasını sağlayabilir.

Bunun dışında Yalancı 7.Bölüm 3.Fragmanına geldiğimiz zaman ise Deniz ile Mehmet Emir’in tam anlamıyla karşı karşıya geleceğini görüyoruz. Hatta fragmanın sonunda Mehmet Emir, Deniz’e saldırıyor ve onu boğmaya çalışıyor.

İşler bu kadar ileri gidecek gibi duruyor. Deniz’in bu durumdan nasıl kurtulacağını ise şu an için bilemiyoruz. Bunun için yeni bölümü izlemek gerekecek.

Diğer taraftan Yasemin cephesinde de işler bir hayli karışık gibi duruyor. Okay’ın evi terk etmesi ve gerçekleri öğrenmesinden sonra Yasemin, eşini kaybetmemek için mücadele etmeye başlamıştı.

Fakat Okay kararından dönmeyeceğini de açık bir şekilde göstermişti. Yeni fragmanda da Yasemin’in içkili bir şekilde Okay’ın evine gittiğini ve eve geri dönmelerini istediğini görüyoruz.

Burada da ne olacak net olarak bilemiyoruz. Okay bu konuda nasıl bir karara imza atacak bunu da zamanla görmüş olacağız. Yeni bölüm için şimdilik durum bu. Bakalım Yalancı 7.Bölüm nasıl reytingler alacak? Gün değişikliği etki edecek mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin