Üç Kuruş Efe Kimdir? Kim Oynuyor?

Üç Kuruş Efe karakteri kim? Karakterin dizideki rolü ve hikayesi ne olacak? Ekin Koç tarafından canlandırılacak karakter için son detaylar ve beklentiler.

Üç Kuruş için detayları paylaşmaya devam ediyoruz. Çukur’un havasında gidecek olan Ay Yapım’ın yeni bombası dizi için merak edilen ana karakterleri paylaşıyoruz. Yakın zamanda suç lideri Kartal karakteri için detayları vermiş ve karakteri kimin canlandıracağını paylaşmıştık. Şimdi de sıra geldi Üç Kuruş Efe karakterinin kim olduğuna.

Yakın zamanda Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde gördüğümüz üst düzey performansıyla dikkat çeken Ekin Koç tarafından canlandırılacak karakter, dizinin kilit isimlerinden biri olacak gibi duruyor. Kartal ile mücadelesi dikkat çekecek olan karakter için detaylardan söz edelim.

Üç Kuruş Efe Kim?

Senaryoya bakıldığı zaman Efe karakteri, Organize Büro’nun dikkat çeken bir komiseri olarak karşımıza çıkıyor. Suç lideri Kartal’ın dosyasına bakan ve Kartal’ı içeri atmak için fırsat bulmaya çalışan Efe için her şey seri katil tarafından işlenen cinayetlerle değişiyor.

Seri katilin işlediği cinayetleri aydınlatmak ve katili yakalamak için Efe’nin mecbur olarak Kartal ile işbirliği yapması gerekir. Aylardır peşinde olduğu Kartal ile işbirliği yapmak zorunda olması, Efe karakterinin de dengelerini bozacak.

Ama iki karakterin de ortak bir hedef olacak. O da katili bir şekilde yakalamak ve kim olduğunu neden cinayetler işlediğini öğrenmek.

21-11/01/-kurus-efe.png

Bu süreçte Kartal ile Efe karakteri arasında neler yaşanacak onu artık izleyip göreceğiz. Dizinin iki ana karakterinin yapısını da az çok anladık.

Yayınlanan fragmanlarda da genelde bu iki karakter üzerinde duruldu. Kartal ile Efe arasında yaşanan dövüş sahnesi, Kartal’ın karakoldan çıkışı gibi fragmanın birçok sahnesinde ikilinin mücadelesini gördük. Ama dediğimiz gibi katili bulmak için kurulan ortaklık ne seviyeye gelir onu tahmin etmek oldukça zor.

İleride bir dostluk kurulur mu ya da hikaye nereye gider bilemiyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin