Üç Kuruş Kartal Kimdir? Karakterin Detayları

Üç Kuruş Kartal kimdir? Dizide Kartal karakterini canlandıracak olan oyuncu kim olacak? İşte yeni dizinin ana karakteri hakkında bilinenler ve detaylar.

Üç Kuruş dizisi sonunda başlıyor. Dizinin başlıyor oluşu, konunun ve karakterlerin bir hayli merak edilmesine neden oldu. Zaten daha önce oyuncular ve dizinin konusundan söz etmiştik. O içeriğimiz için linki de hemen aşağı ekliyor olacağız. Şimdi de karakterlerin detaylarına bakmaya başlayacağız. Üç Kuruş Kartal kimdir? Ana karakterin dizideki rolü ne? Rolü kim canlandırıyor? Bu soruların cevaplarını arayacağız.

Üç Kuruş Kartal Kim? Kim Canlandıracak?

Artık takip eden herkes biliyor ama önce rolü kimin canlandıracağı ile başlayalım. Birçok dizi ve filmde gördüğümüz isimlerden biri olan Uraz Kaygılaroğlu, Kartal karakterine hayat veren oyuncu olacak.

Kartal karakterinin hikayesine gelince, Kartal’ın bir suç lideri olduğunu göreceğiz. Çıngıraklı mahallesinin nam salmış suç lideri olarak canlandırılacak Kartal karakteri, mahallesinde yaşanan cinayetleri araştırmaya başlayacak.

Mahallede yaşanan peşi sıra cinayetlerden sonra en son kendisi de saldırıya uğrayan Kartal, bu işlerin arkasında kimin olduğunu bulmak için harekete geçecek. Katili yakalamak için mücadeleye girecek Kartal, bu iş için mecbur olarak can düşmanı ile de beraber çalışmak zorunda kalacak.

Karakterin aslında can düşmanı olarak gösterilecek diğer karakter ise Efe karakteri olacak. Yine bu karakter için de detayları aktaracağız. Şimdilik Üç Kuruş Kartal için bildiklerimiz bunlar.

21-11/01/-kurus-kartal.png

Dediğimiz gibi Uraz Kaygılaroğlu tarafından canlandırılacağını gördüğümüz rolün, dizinin bel kemiği karakter olması bekleniyor. İlerleyen bölümlerde neler olur tabii ki bilemeyiz. Zaten henüz dizinin ilk bölümü yayınlanacak.

Bu nedenle dizinin başarılı olup olmayacağı da net değil. Açıkçası beklenti Çukur kadar başarılı olması yönünde. Ama dediğimiz gibi o kadar ilgi çeker mi ya da reytingleri aynı seviyede gider mi göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin