Nancy Drew dizisi ne zaman başlayacak? Konusu ve fragmanı

Nancy Drew, The CW ekranlarına ne zaman geliyor? Tarih artık belli!

The CW kanalı edebiyat dünyasının genç dedektifi "Nancy Drew"in dizisini ekranlara getirmeye hazırlanıyor.

"NANCY DREW" 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Josh Schwartz ve Stephanie Savage'ın Fake Empire'ı ve CBS TV Studios ortak yapımcılığında hazırlanan ve senaryosunu Noga Landau'nun(The Magicians) kaleme aldığı Nancy Drew 09 Ekim Çarşamba 2019 günü ekran serüvenine başlıyor.

19-07/01/nancy-drew-izle.jpg

"NANCY DREW" DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Dizinin hikayesi; lise mezuniyetinin ardından yaz aylarını geçirmeye başlayan 18 yaşındaki Nancy Drew karakterine odaklanıyor.

Nancy üniversite öğrenimi için memleketini terk etmeyi düşünse de yaşanan bir aile trajedisi kendisinin bir yıl daha yaşadığı yerde kalmasına neden olur ve kendisini bir cinayet soruşturmasının içinde bulur. Bu gizemli yolculuk esnasında yaşadığı yerle ilgili hayal edebileceğinden çok daha fazla karanlık ve büyük sırlar ortaya çıkmaya başlar.

Kennedy McMann (Nancy Drew) ile Tunji Kasim (Ned "Nick" Nickerson), Alex Saxon (Ace), Leah Lewis (George), Maddison Jaizani (Bess), Scott Wolf (Carson Drew), Riley Smith (Ryan Hudson) oyuncu kadrosunu oluşturan isimler.

19-07/01/nancy-drew-dizisi-the-cw-1561973202.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

CBS Studios ve Fake Empire ortak yapımcılığında hazırlanan dizide Landau ile birlikte Schwartz, Savage ve Fake Empire'dan Lis Rowinski yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"Nancy Drew" (The CW) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin