Supernatural 15. sezon ne zaman başlayacak?

Ekranların efsane dizisi Supernatural'ın final sezonunun ne zaman başlayacağı artık belli!

The CW kanalının en uzun soluklu dizisi konumundaki "Supernatural"ın 15. ve final sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu.

SUPERNATURAL FİNAL SEZONU YAKLAŞIYOR!

Geride bıraktığımız sezon 300. bölümünü özel bir bölümle geride bırakan, böylelikle toplamda 327 bölüme ulaşıp Amerikan televizyon tarihinin bilim-kurgu/fantastik türdeki en uzun soluklu dizisi olarak arşivlerdeki yerini alacak dizi yeni bölümleri için 10 Ekim 2019 Perşembe günü ekranlara geri dönüyor.

19-07/01/supernatural.jpg

18-49 yetişkin yaş kategorisinde The Flash'ın ardından kanalın en iyi durumdaki ikinci dizisi konumundaki dizi, babaları tarafından doğaüstü yaratıklara karşı avcı olmak üzere yetiştirilen Dean ve Sam Winchester kardeşlerin hikayesini ekranlara yansıtıyor.

19-07/01/supernatural-ilk-zamanlar.jpg

Eric Kripke tarafından yaratılılan Supernatural'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Robert Singer, Andrew Dabb, Phil Sgriccia, Jeremy Carver, Eugenie Ross-Leming ve Brad Buckner bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin