Legacies 2. sezon ne zaman başlayacak?

Legacies dizisinin 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu.

The Vampire Diaries'tan türeyen The Originals'ın spin-off'u olma özelliğini taşıyan "Legacies"in ekranlara geri dönüş tarihi belli oldu.

LEGACIES 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR? İŞTE TARİH!

Dizi, 10 Ekim 2019 Perşembe günü 2. sezonuyla izleyici karşısına tekrar çıkacak.

19-07/08/legacies-izle.jpeg

Julie Plec'in yaratıcısı olduğu; The Vampire Diaries ve The Originals'tan tanıdık birçok karakteri görebileceğimiz Legacies'in hikayesi; farklı doğaüstü yetenek ve özelliklere sahip genç ve yetenekli kahramanlarımızın okuduğu Salvatore Yatılı Okulu çevresinde ve Hope Mikaelson karakterinin merkezinde geçiyor.

Klaus Mikaelson'ın 17 yaşındaki kızı Hope Mikaelson, Alaric Saltzman'ın ikiz çocukları Lizzie ve Josie Saltzman ile diğer genç yetişkinler en kötü dürtülerine rağmen pek geleneklerine uymayacak şekilde yetiştirilmişlerdir. Cevap bekleyen soru ise şu: Bu genç cadılar, vampirler ve kurtadamlar olmak istedikleri kahramanlar mı, yoksa doğdukları kötüler mi olacak?

"LEGACIES" OYUNCU KADROSU

Warner Bros. Television, CBS Television Studios, Alloy Entertainment ve My So-Called Television ortak yapımcılığındaki Legacies'in oyuncu kadrosunda Matthew Davis (Alaric Saltzman), Danielle Rose Russell (Hope) dışında Aria Shahghasemi (Landon), Quincy Fouse, Kaylee Bryant (Josie), Jenny Boyd (Lizzie), Karen David, Peyton Alex Smith (Rafael) gibi isimler rol alıyor.

Julie Plec ve Brett Matthews ile birlikte Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

LEGACIES REYTİNGLERİ

Dizi, ilk sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.31 reyting oranı ve 1.007 milyon izleyici ortalamasını elde etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin