Nathan Fillion'un başrolünde olduğu yeni dizi The Rookie'yi tanıyalım!

ABC'nin Castle dizisinden tanıdığımız Nathan Fillion yeni dizisi "The Rookie" ile geliyor.

Volkan Küçükel
30 Ekim 2017 - 00:40
Gündem

2009-2016 seneleri arasında ABC'nin Castle dizisinde canlandırdığı Richard Castle karakteriyle tanıdığımız aktör Nathan Fillion kısa bir aranın ardından yuvaya geri dönüyor!

ABC'NİN YENİ DİZİSİ: THE ROOKIE

Sıkı geçen görüşmelerin ardından ABC, Fillion'ın başrolünde yer alıp yürütücü yapımcı olarak görev yapacağı "The Rookie" isimli suç dramedisine doğrudan dizi onayı verdi.

The Mark Gordon Company ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan bu projeyle birlikte Fillion ile Castle yürütücü yapımcı/ortak showrunner'ı Alexi Hawley tekrar bir projede buluşmuş oluyorlar.

17-10/30/the-rookie-dizisi.jpg

"THE ROOKIE" KONUSU

The Rookie'nin kısaca konusuna bakacak olursak;

Senaryosu Hawley tarafından kaleme alınan "The Rookie" gerçek bir yaşam hikayesinden esinlenerek ekranlara uyarlanıyor.

Fillion dizide Los Angeles Polis Departmanı'nın en yaşlı çaylağı John Nolan karakterine hayat verecek.

Kariyerinin zirvesinde olduğu bir çağda rahat ve küçük kasaba hayatını bir kenara bırakıp polis olma hayalini gerçekleştirmek üzere Los Angeles'a taşınan Nolan, yirmili yaşlardaki diğer çaylak polislerle çevrili tehlikeli, nükteli ve öngörülemeyen yeni dünyasında bakalım nelerle karşılaşacak?

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Hawley ve Fillion ikilisi The Mark Gordon Co'dan Mark Gordon, Nicholas Pepper, Michelle Chapman ve Jon Steinberg ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacaklar.

2016'nın Mayıs ayında sekiz sezonluk uzun serüvenin ardından Castle'ın iptali sonrasında kanalın amiral gemisi komedisi Modern Family'nin geçen sezonuna tekrar eden bir rolle konuk oyuncu olarak katılan Nathan Fillion böylelikle yakın ilişkisi bulunduğu ABC'den kopmamış oluyor. Aktör ayrıca Netflix'in A Series of Unfortunate Events dizisinin ikinci sezonunda da karşımıza çıkacak.

Senaryoyu kaleme alan Alexi Hawley ise Castle'daki yazar/yapımcılık görevinin dışında The Following'de yürütücü yapımcı/ortak showrunner ve NBC'nin State of Affairs dizisinde yaratıcı olarak karşımıza çıkmıştı.

17-10/30/nathan-the-rookie.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin