Hazar Ergüçlü'ye PKK sorgusu! Oyuncu örgüt propagandası mı yaptı?

Star Tv ekranlarında başlayacak dizi Hayat Sırları'nın başrol oyuncusu Hazar Ergüçlü'ye PKK sorgusu yapıldı. Oyuncu sosyal medyada PKK belgeseli paylaşarak propaganda yaptığı ile ilgili sorguya alındı. Oyuncu örgüt propagandası mı yaptı?

Berfu Gürle
30 Ekim 2017 - 10:25
Gündem

1 Kasım tarihinde Star Tv'de ekrana gelecek olan dizi Hayat Sırları'nın başrol oyuncusu Hazar Ergüçlü'ye PKK sorgusu. Dizide Ekin Koç ile başrolleri paylaşacak oyuncu örgüt propagandası mı yaptı?

Sosyal medyada oyuncuya karşı birçok eleştiri gelince takibe alındı. Kullanıcılar tarafından PKK örgüt propagandası yaptığına dair birçok mesaj atıldı. Bu mesajların sebebi ise ünlü oyuncunun hesabından PKK belgeselinin paylaşılması oldu. Oyuncu geçtiğimiz hafta İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne giderek ifade verdi. Savunmasında "Sosyal medya hesaplarımdan bana çok fazla kısa film gönderiliyor.  Hayranlarımdan gelen bu kısa filmleri paylaşıyorum. Bahsi geçen videoda bir takipçimden geldi. Birçok video aldığım için açıp bakmadan paylaştım. Daha sonra başka bir takipçimin beni uyarmasıyla videoyu sildim" açıklamasında bulundu.

Savcılık soruşturmayı 'takipsizlik' ile sonuçlandırdı

Hazar Ergüçlü'nün sorguya alındığı davada yaptığı savunma sonucunda savcılık davaya takipsizlik kararı verdi. 

Hayat Sırları soruşturmadan etkilenir mi?

17-10/30/hayat-sirlari-dizisi.jpg

Başrollerde Hazar Ergüçlü ve Ekin Koç'un yer alacağı dizi Hayat Sırları bu soruşturma kapsamında etkilenir mi? Sosyal medyada paylaşımı gören kullanıcıların tepkisi büyük... 1 Kasım tarihinde yayınlanacak ilk bölümü ile belli olacak.

Hazar Ergüçlü kimdir?

17-10/30/hazar-erguclu-kimdir.jpg

1 Ocak 1992 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde dünyaya gelmiştir. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere tiyatro eğitimi vermiş, Gölgeler ve Suretler filmi ile oyunculuk hayatına profesyonel yön vermiştir. Daha sonra Kuzey Güney dizisinde Simay Canay karakterini canlandırmasıyle ününe kavuşmuş. Medcezir dizisi Eylül karakteriyle fan kitlesine sahip olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin